Grenell reagon pas kritikave: Biden dhe Trump kanë të njëjtin qëndrim për Marrëveshjen e Washingtonit

Ish-i dërguari i Presidentit Trump për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell ka thënë se presidentët Biden dhe Trump kanë të njëjtën politikë mbi Marrëveshjen Ekonomike të Washingtonit mes Kosovës dhe Serbisë.

Ky reagim i tij vjen pas kritikave se ai qëndroi në Kosovë e Serbi si Emisar i Trumpit, funksion të cilin nuk e ushtron më.

Mark Hertling nuk e di se Biden dhe Trump kanë të njëjtë politikë në Marrëveshjet Ekonomike mes Kosovës dhe Serbisë. Shtrohet pyetja, pse Mark mendon se për të avokuar politikën e ShBA-së është ilegale? Washingtoni e bën gjithçka një partiake.

Richard Grenell – Ish i derguari i SHBA

/observeri/

Lexo edhe: 16 raste pozitive me COVID-19 të premten në Kosovë