E martë, 27 Shtator, 2022
spot_img

Kosovarja nga Irlanda, pjesë e kompanisë “Meta” (Facebook)

- Advertisment -spot_img

Plarenta Deshishku nga Irlanda, pjesë e departamentit të “Global Operations” në “Facebook”

Plarenta Deshishku është një profesioniste me origjinë shqiptare, e cila jeton dhe zhvillon karrierën e saj në Dublin, Irlandë.

Ajo është diplomuar për Administrim Biznes dhe Menaxhim të Përgjithshëm në “ESCP Business School”, kurse studimet pasuniversitare i ka ndjekur në “Trinity College Dublin”.

Deshishku, edhe pse në një moshë të re, ka tashmë një karrierë të mbushur me trajnime, specializime dhe eksperienca të ndryshme pune.

Nga muaji korrik 2021 ajo është bërë pjesë e departamentit të “Global Operations” në rrjetin social Facebook, si “Market Specialist”/Observeri/

Artikuj të ngjashëm