E enjte, 2 Dhjetor, 2021
spot_img

Vjedhje në QMF-në në Gjakovë, zbrazet rezervuari me naftë

- Advertisment -spot_img

Një rast “vjedhje” është hapur në polici, pasi rezervuari i furnizimit me naftë për QMF-në është zbrazur, përkundër faktit se i njëjti ishte mbushur më 27 tetor.

Sipas policisë, aty kanë qasje gjashtë persona.

Rasti është duke u hetuar.

Njoftimi i plotë i policisë:

Gjakovë 01.11.2021 – 10:50. Është raportuar se rezervuari i furnizimit me naftë për QMF-në, për kundër së me 27.10.2021 është mbushur nga kompania, tani është i zbrazur dhe se këtu kanë qasje gjashtë persona. Rasti vazhdon të hetohet.

Policia e Kosovës

/observeri/

Lexo edhe: Rihapet terminali doganor në Trepçë, Kurti: Pas shtatë vitesh po ia rikthejmë Trepçës atë që gjithmonë i ka takuar

Artikuj të ngjashëm