E hënë, 6 Dhjetor, 2021
spot_img

Supremja refuzon ankesën e Listës Serbe kundër PZAP-së

- Advertisment -spot_img

Gjykata Supreme e ka refuzuar si të pabazuar ankesën e Listës Serbe, të paraqitur kundër vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa.

Në njoftimin e Gjykatës Supreme bëhet e ditur se seanca është mbajtur më 4 nëntor.

Kolegji i Gjykatës Supreme në seancën e datës 4 nëntor 2021 ka vendosur lidhur me ankesën e subjektit politik Lista Serbe, paraqitur kundër vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), A.nr.725/2021, të datës 31.10.2021, duke e refuzuar atë si të pabazuar.

Gjykata Supreme

/observeri/

Lexo edhe: Qeveria ia zvogëlon për 2 milionë euro buxhetin RTK-së për vitin 2022

Artikuj të ngjashëm