E shtunë, 24 Shtator, 2022
spot_img

Suma përshëndet vendimin për anulimin e zgjedhjeve në Han të Elezit

- Advertisment -spot_img

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka vendosur të anulojë zgjedhjet për kryetar të komunës në Hanin e Elezit.

PZAP e ka pranuar si të bazuar ankesën e kandidatit të pavarur, Rufki Suma.

Procesi i votimit do të përsëritet vetëm për kryetar komune, për shkak të minimit të integritetit të zgjedhjeve si rezultat i presionit dhe organizimit me qëllim të përfitimit të mbështetjeve të votuesve

thuhet në vendimin e PZAP-it.

Pas këtij vendimi të PZAP ka reaguar kandidati Rufki Suma.

Vendimi i Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka qenë i drejtë pasi që kandidati i PDK-së, Mehmet Ballazhi ditën e zgjedhjeve ka qëndruar në secilën qendër votimi që është në kundërshtim me ligjin

deklaroi Suma

Suma thotë se kandidati i PDK-së nuk e ka mohuar që ka vizituar qendrat e votimeve ditën e zgjedhjeve por thotë se është arsyetuar kinse ka qenë shef i shtabit zgjedhor./Observeri/

Artikuj të ngjashëm