E martë, 30 Nëntor, 2021
spot_img

Sot mblidhet KQZ-ja/ Rendi i ditës

- Advertisment -spot_img

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mbajë sot mbledhjen e radhës nga ora 14:00.

Përmes një komunikate për media, nga ky institucion kanë njoftuar se në rend të ditës do të jetë certifikimi i rezultateve përfundimtare të Zgjedhjeve Lokale për Kryetar të Komunës së Kllokotit.

Poashtu në këtë mbledhje dhe të shqyrtohet dhe miratohet përbërja e ekipeve mobile për raundin e dytë të zgjedhjeve lokale që do të mbahen me 14 nëntor.

Rendi i ditës:

  • Hyrje
  • z. Kreshnik Radoniqi, Kryesues i mbledhjes së KQZ-së
  • Certifikimi i rezultateve përfundimtare të Zgjedhjeve Lokale për Kryetar të Komunës së Kllokotit, të mbajtura më 17 tetor 2021
  • Këshilli për Operacione Zgjedhore
  • Shqyrtimi dhe miratimi i përbërjes së ekipeve mobile për raundin e dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave që do të mbahet më 14 nëntor 2021.
  • Të ndryshme

/observeri/

Lexo edhe: Vetdorëzohet zyrtari policor i Zubin Potokut që ndodhej në arrati

Artikuj të ngjashëm