E shtunë, 3 Dhjetor, 2022
spot_img

Sot mblidhet Komisioni për Integrime Evropiane/ Rendi i ditës

- Advertisment -spot_img

Sot do të mblidhet Komisioni për Integrime Evropiane.

Në këtë Komision do të shqyrtohet Programi Kombëtar për zbatimin e Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit 2021-2025, e ku i ftuar do të jetë edhe zëvendëskryeministri, Besnik Bislimi.

Do të shqyrtohet po ashtu edhe Plani i veprimit për zbatimin e fazës së dytë të prioriteteve politike të dakorduara ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës-Agjendës për Reforma Evropiane (PV ERA II).

Mbledhja do të filloj në ora 09:00.

Rendi i ditës:

  • Miratimi i rendit të ditës
  • Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës: 21.07.2021 dhe 26.07.2021
  • Shqyrtimi i Programit Kombëtar për zbatimin e Marrëveshjes së Stabilizim- Asociimit (PKZMSA) 2021-2025, i ftuar Besnik Bislimi – Zëvendëskryeministër i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog
  • Shqyrtimi i Planit të Veprimit për zbatimin e fazës së dytë të prioriteteve politike të dakorduara ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës – Agjendës për Reforma Evropiane (PV ERA II), i ftuar Besnik Bislimi – Zëvendëskryeministër i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog
  • Të ndryshme

/observeri/

Lexo edhe: A e njohu Bosnja dhe Hercegovina Kosovën në OKB?

Artikuj të ngjashëm