E martë, 29 Nëntor, 2022
spot_img

SHSKUK: 321 pacientë po trajtohen nga COVID-19, 35 në gjendje të rënduar shëndetësore

- Advertisment -spot_img

Shërbimi Spitalor, Klinik dhe Universitar i Kosovës (ShSKUK), ka njoftuar se 321 pacientë janë duke u trajtuar në klinikat COVID-19, të QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme.

242 pacientë janë me oksigjeno-terapi dhe 35 në gjendje të rënduar shëndetësore.

Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 70 pacientë

Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive) 34 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 22 pacientë post-covid

Mjekimi Intensiv COVID-19 dhe Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive 15 pacientë

Spitali i Prizrenit, 20 pacientë

Spitali i Gjakovës, 25 pacientë

Spitali i Pejës, 67 pacientë

Spitali i Gjilanit, 28 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 2 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 14 pacientë

Spitali i Ferizajt, 24 pacientë.

Artikuj të ngjashëm