E hënë, 16 Maj, 2022
spot_img

Shërbimi Korrektues i Kosovës fillon me lejimin e vikendeve të rregullta për të burgosurit e vaksinuar

- Advertisment -spot_img

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinioni publik se nga nesër, 05 tetor 2021, do të fillojë me lejimin e vikendeve të rregullta për të burgosurit e vaksinuar.

Sipas tyre lehtësimi i masave ka filluar në bashkëpunim me Departamentin Shëndetësor të Burgjeve, komfor gjendjes epidemiologjike, vaksinimit nëpër institucione korrektuese dhe vendimeve të Qeverisë.

Lexo edhe: Pjesë e “Pandora Papers” edhe kryeministri i Malit të Zi dhe ministri serb i Financave

Shërbimi Korrektues i Kosovës do të vazhdojë bashkërendimin institucional me institucionet relevante të Republikës së Kosovës dhe do të mbajë të informuar opinionin publik rreth hapave në vazhdim.

/Observeri/

Artikuj të ngjashëm