E mërkurë, 30 Nëntor, 2022
spot_img

Raporti për pacientët e shtrirë nëpër spitalet e Kosovës

- Advertisment -spot_img

ShSKUK-ja lajmëroi se 1043 pacientë janë duke u trajtuar nga COVID-19.

69 pacientë më pak, krahasuar me ditën e djeshme, janë duke u trjatuar në klinikat COVID-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithme.

Në klinikat COVID-19, të QKUK-së, në trajtim janë 377 pacientë, 38 më pak se ditën e kaluar. Nga numri i tyre, 372 të konfirmuar me COVID-19, 328 me okisgjeno-terapi.

64 pacientë janë duke marrë trajtim intensiv, në gjendje të rënduar shëndetësore.


Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:

 • Klinika Infektive, 92 pacientë
 • Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive), 94 pacientë
 • Klinika Infektive III ( Interno), 67 pacientë
 • Klinika e Pulmologjisë, 82 pacientë

Mjekimi Intensiv COVID-19 dhe Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive 26 pacientë

 • Klinika e Gjinekologjisë, 13 pacientë
 • Klinika e Pediatrisë, 3 pacientë
 • Spitali i Prizrenit, 139 pacientë
 • Spitali i Gjakovës, 79 pacientë
 • Spitali i Pejës, 192 pacientë
 • Spitali i Gjilanit, 96 pacientë
 • Spitali i Vushtrrisë, 27 pacientë
 • Spitali i Mitrovicës, 62 pacientë
 • Spitali i Ferizajt, 71 pacientë

/observeri/

Lexo edhe: Kryeministri Kurti: Është vërtetuar se vaksinimi i’a zvogëlon kapacitetin virusit

Artikuj të ngjashëm