E martë, 29 Nëntor, 2022
spot_img

Raporti i SHSKUK-së për të hospitalizuarit në Kosovë

- Advertisment -spot_img

59 pacientë nga COVID-19, po trajtohen në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, prej tyre 29 me oksigjeno-terapi dhe 2 në kuadër të mjekimit intensiv.

Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:

  • Klinika Infektive, 11 pacientë
  • Klinika e Pulmologjisë, 27 pacientë post-covid-19
  • Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 2 pacientë
  • Spitali i Prizrenit, 1 pacientë
  • Spitali i Gjakovës, 5 pacientë
  • Spitali i Gjilanit, 2 pacientë
  • Spitali i Mitrovicës, 5 pacientë
  • Spitali i Ferizajt, 6 pacientë

/observeri/

Lexo edhe: Banka Botërore: Rritja ekonomike e Kosovës më 2021 pritet të jetë 7.1%

Artikuj të ngjashëm