E martë, 7 Dhjetor, 2021
spot_img

Raporti i SHSKUK-së për të hospitalizuarit në Kosovë

- Advertisment -spot_img

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se 66 pacientë janë duke marrë shërbime shëndetësore nga COVID-19, në SHSKUK.

Sipas këtij Shërbimi, 33 janë pacientë post-covid, që po marrin trajtim mjekësor në Klinikën e Pulmologjisë.

21 pacientë janë në oksigjeno-terapi dhe 2 pacientë që po marrin trajtim spitalor në mjekimin intensiv të Klinikës Infektive.

Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:

  • Klinika Infektive, 5 pacientë
  • Klinika e Pulmologjisë, 33 pacientë post-covid-19
  • Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 2 pacientë
  • Spital i Pejës, 4 pacientë
  • Spitali i Gjakovës, 9 pacientë
  • Spitali i Mitrovicës,11 pacientë
  • Spitali i Ferizajt, 2 pacientë

/observeri/

Lexo edhe: KQZ-ja shpall sot rezultatet për kuvende komunale

Artikuj të ngjashëm