E diel, 2 Tetor, 2022
spot_img

Qendra e Studentëve me njoftim për të pranuarit në konvikte

- Advertisment -spot_img

Qendra e Studentëve ka njoftuar se studentët të cilët janë pranuar në konvikte, mund t’i shkarkojnë fletëpagesat për strehim dhe ushqim.

Në njoftimin e QS-së bëhet e ditur se studentët mund t’i kryejnë pagesat në cilëndo bankë, në të gjitha qytetet e Kosovës.

Njoftohen të gjithë studentët të cilët janë pranuar në konvikte për vitin akdemik 2021- 2022 se fletepagesat për strehim, ushqim dhe depozit mund t’i shkarkoni në linkun e më poshtë. Studentët mund të kryejn pagesat në cilendo Bank në të gjitha qytet e Kosovë, dhe gjatë vendosjes t’i dorëzojnë në konviktet përkatse te zyrtarët.

Qendra e Studentëve

/observeri/

Lexo edhe: Mbi 2 mijë raste aktive me koronavirus në Kosovë

Artikuj të ngjashëm