E shtunë, 3 Dhjetor, 2022
spot_img

Qendra e Studentëve ka një njoftim për vendosjen në konvikte

- Advertisment -spot_img

Qendra e Studentëve ka njoftuar se studentët e pranuar në konvikte do të vendosen aty më 14 dhe 15 tetor.

Në njoftimin e QS-së bëhet e ditur se studentët mund t’i gjejnë emrat e tyre në një link i cili është publikuar në faqen zyrtare të QS-së në Facebook.

Njoftohen studentët të cilët janë në listën e pritjes se në linkun e mëposhtëm mund të gjejnë emrat e tyre për tu vendosur në konvikte. Këto vende kanë mbetur të paplotësuara për shkak të mosardhjes së studentëve që janë pranuar më herët. Studentët në listë do të vendosen në konvikte me datat 14 dhe 15 tetor 2021.

Qendra e Studentëve Prishtinë

/observeri/

Lexo edhe: KQZ-ja mban mbledhjen e radhës/ Rendi i ditës

Artikuj të ngjashëm