E martë, 30 Nëntor, 2021
spot_img

Punëtorët shëndetësorë paralajmërojnë grevë

- Advertisment -spot_img

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës ka protestuar para ndërtesës së Qeverisë së Kosovës.

Ata kanë kërkuar rregullimin e gjendjes sociale të punëtorëve shëndetësorë përmes procedimit të Projektligjit për Paga në sektorin publik dhe implementimin e tij nga janari 2022.

Kryetari i kësaj Federate, Blerim Syla, ka kërkuar nga Qeveria që të jetë transparente dhe bashkëpunuese në përpilimin e draftit të Projektligjit për Pagat në sektorin publik.

Syla paralajmëroni grevë nëse nuk u plotësohet kërkesa e tyre brenda kësaj jave./KOHA/

Artikuj të ngjashëm