E martë, 30 Nëntor, 2021
spot_img

Policia jep detaje për masat e marra pas kërcënimit të kryeministrit Kurti

- Advertisment -spot_img

Policia e Kosovës ka dhënë sot detaje pas raportimit në media për kërcënimin që i është bërë kryeministrit Albin Kurti.

Fillimisht Policia e Kosovës, ka shtuar masat e sigurisë personale të Kryeministrit përfshirë këtu mbrojtjen e afërt, por gjithashtu edhe ka dërguar njësi të reagimit të shpejtë nga Regjioni i Prishtinës të përberë nga dy zyrtarë policorë, në sigurim te shtëpia e banimit të Kryeministrit.

thuhet në raportin e policisë

Policia ka thene se në këtë aktivitet nuk ka pasur të angazhuar asnjë zyrtarë të njësive speciale.

Policia e Kosovës konfirmon se në këtë aktivitet nuk ka pasur të angazhuar asnjë zyrtarë të njësive speciale. Lidhur me rastin menjëherë janë iniciuar hetimet dhe ato janë duke vazhduar, përderisa bazuar në hetimet e deritanishme dhe vlerësimin e rrezikut, njësia e reagimit të shpejtë është larguar nga lokacioni. Policia e Kosovës do të vazhdojë angazhimin drejt ofrimit të sigurisë ndaj personaliteteve të vendit dhe qytetarëve të saj, duke përfshirë edhe hetimin dhe trajtimin e të gjitha rasteve

thuhet nga Policia e Kosovës.

Kryeministri i Kosovës, Kurti, ishte kërcënuar në rrjete sociale nga një person me llogari false. Ai kishte shkruar në një grup në Facebook se do të paguajë 35 mijë euro për personin që e vret kryeministrin Kurti.

Artikuj të ngjashëm