E hënë, 6 Dhjetor, 2021
spot_img

Person i kërkuar nga Policia e Kosovës për shpërndarje droge

- Advertisment -spot_img

Policia e Kosovës ka shpallur në kërkim të dyshuarin Kola Tom Baftijaj, nga fshati Sallagrazhdë, komuna e Suharekës.

Policia ka njoftuar se i dyshuari kërkohet për veprën penale ‘blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikeve, substancave psikotrope dhe analoge’.

Pas kërkesës nga Policia e Kosovës, Prokuroria Themelore ( departamenti i Krimeve të rënda) në Prizren, ka miratuar autorizimin për publikimin e fotografisë dhe të dhënave të të dyshuarit për në veprën penale ‘blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikeve, substancave psikotrope dhe analoge’.

Policia e Kosovës

/observeri/

Lexo edhe: Ish-kryeredaktori i “Koha Ditore” pritet të jetë ambasador i Kosovës në Bruksel

Artikuj të ngjashëm