E diel, 28 Nëntor, 2021
spot_img

Për herë të parë një deputete nga Kosova, pjesë e Samitit për Klimën

- Advertisment -spot_img

Deputetja e Kuvendit njëherit Kryetarja e Komisionit për Mjedis dhe Planifikim Hapësinor do të përfaqësoj Kuvendin e Kosovës në Samitin e Klimës.

Pacolli përmes një shkrimi në rrjetin social Facebook, ka thënë se kjo është hera e parë që Kosova po përfaqësohet në Samitin e Klimës e cila do të filloj punimet me datë 5 nëntor në panelin “Accelerating climate innovation for cities and communities” (Përshpejtimi i inovacionit klimatik për qytetet dhe komunitetet).

Në cilësinë e Kryetares së Komisionit për Mjedis dhe Planifikim Hapësinor do të përfaqësoj Kuvendin e Kosovës ku do të prezantoj mundësitë dhe sfidat tona drejt tranzicionit të gjelbër.

ka thënë Pacolli.

Artikuj të ngjashëm