E diel, 27 Nëntor, 2022
spot_img

Open Balkan: Mos të destabilizohet rajoni

- Advertisment -spot_img

Sekretariati për informim i inciativës “Open Balkan” është duke i përcjellur me vëmendje lajmet mbi ngjarjen në Bërnjak dhe Jarinë.

Nga sekretariati njoftuan se çdo rrugë që pengon qarkullimin e lirë cilësohet pengesë e iniciativës dhe interesave të “Open Ballkan”.

Ne si Sekretariat shprehim shqetësimin tonë ndaj akteve të cilat pengojnë lëvizjen e lirë. Çdo pengesë në rrugë e cila nuk e lejon qarkullimin e lirshëm është kundër interesave dhe qëllimeve si të Open Balkan si të zhvillimit të rajonit.

Sekretariati për informim i iniciativës “Open Balkan”

Nga ky sekretariat u kërkua lirimi i rrugës në pikat kufitare me Kosovën.

Prandaj, kërkojmë që sa më parë, pa nxitur trazira shtesë të hapet rruga duke u larguar barrikadat. Vetë ideja jonë është lëvizja pa pengesa, prandaj barrikadat e tilla bien ndesh me parimet tona.

Sekretariati për informim i iniciativës “Open Balkan”

/observeri/

Lexo edhe: MASHT-i sot do të takohet me drejtorët komunal të arsimit për diskutim rreth fillimit të vitit të ri shkollor

Artikuj të ngjashëm