E shtunë, 3 Dhjetor, 2022
spot_img

Njoftimi i KEDS-it për ndërprerje të rrymës

- Advertisment -spot_img

KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës për ditën e sotme dhe të nesërme.

Ndërprerje do të ketë në disa komuna si shkak i punimeve në rrjetin e energjisë elektrike.

Njoftimi i KEDS-it më 07.09.2021:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bobi (Kodi: 40043002) nga ora 10:00-15:00

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ujëvara (Kodi: 40041011) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Rr. Nerodimes, Ujëvara, Frigoriferi dhe Barakat.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Prizren

1.

Nga NS 110/10kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Levisha (Kodi: 31000012) nga ora 10:00-15:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, Qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (Kodi: 30036002) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Lubovishtë, Kukjan,Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboçicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Ndërrimi izolatorëve, përforcimi i përçuesve nëpër fusha.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Cermjani (Kodi: 80080012) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi dhe Barakat.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm në degëzimin Vraniq te Shabanët.

Pejë

1.

Nga NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jashanica (Kodi: 52000003) nga ora 11:00-14:00

Vendet: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë , si dhe Led Light Tehnology.

Arsyeja: Ndërrimi i 2 shtyllave të tensionit të mesëmnë fshatin Doberdol -Pogragjë.

Vërejtje: Ka edhe BRRE- Led Light Tehnology.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fabrika e Ujit Shkabaj (Kodi: 13000028) nga ora 10:00-11:00

Vendet: Ujësjellësi-Fabrika e përpunimit të ujit.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Blinda Bardhoshi (Kodi: 13000001) nga ora 11:00-12:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rezervuarët KFOR (Kodi: 13000002) nga ora 12:00-13:00

Vendet: Bardhoshi dhe Bërnica e Ulët, Barilevë- Sheshivarët, Shaljanët, te Xhamia, Drenovc Gashët, ”Kuvilab” private, Rub Shpk-Samir Rexha, Ndriçimi publik për autostradë dhe Prugovc –Kaqurët.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Baci Petroll (Kodi: 13000003) nga ora 13:00-14:00

Vendet: Bardhosh, Baci Pertoll, Trudë, Milevc, Bërnicë e Epërme, Siqevë dhe Sharban.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llukari (Kodi: 13000004) nga ora 14:00-15:00

Vendet: Llukar, Makovc dhe Sinidoll.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Nga NS 35/10kV Palaj do të ndërprehet:

LP 10kV Palaj( kodi:18024001) nga ora 10:00-15:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi dhe Bivolaku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

7.

Nga NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekollë – Hajkobillë (Kodi: 14016004) nga ora 10:30-10:45 dhe nga 15:00 – 15:30.

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Shkyçje e domosdoshme për shkak të sigurisë në punë.

NS 10/0.4kV që do të mbesin pa tension nga ora 10:30-15:30

NS 10/0.4kV Imerovit Dobrishevc (Kodi:14016004051)

NS 10/0.4kV Ramaden (Kodi:14016004061)

NS 10/0.4kV Hajkobillë Hazirovit 1 (Kodi:14016004062)

NS 10/0.4kV Hajkobillë te shkolla 2 (Kodi:14016004063)

NS 10/0.4kV Hajkobillë Ejupi 3 (Kodi:14016004064)

NS 10/0.4kV Gllogovic Bektesh (Kodi:14016004065)

NS 10/0.4kV Sallahi (Kodi:14016004066)

NS 10/0.4kV Dabishevc Koliq (Kodi:14016004087)

NS 10/0.4kV Mutivodë (Kodi:14016004089)

NS 10/0.4kV Balaj-lagjja Hyseni (Kodi:14016004092)

NS 10/0.4kV Demolli (Kodi:14016004067)

Vendet: Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive në LP 10 kV Keqekollë-Hajkobillë degëzimi për Gllogovicë dhe Hajkobillë.

07.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

NS 10/04 kV që do të mbesin pa furnizim nga ora 08:00 deri në ora 20:00:

NS 35/10kV Rezervoari 1 (Kodi:11000018087)

NS 35/10kV Rezervoari 1 (Kodi:11000018109)

NS 35/10kV Pompat e Ujësjellësit Batllavë (Kodi:11000018120)

NS 35/10kV Labi-com (Kodi:11000020122)

NS 35/10kV Milazim Veliu rr.Sali Nivica (Kodi:11000020173)

NS 35/10kV Dukë Llullaku Balaj”AGRO TRADE&FIDOLA CONSTRUCTION (Kodi:11000020260)

NS 35/10kV Banesat e Zariqëve 2 (andej Prronit) (Kodi:11000020153)

NS 35/10kV Arbër Kryeziu “ROYAL” SH.P.K. (Kodi:11000022261)

NS 35/10kV Korab Gashi”VG CONSTRUCTION” (Kodi:11000022242)

NS 35/10kV Ekrem Qarolli “Partner Dervisholli Ing”Sh.P.K.(Kodi:11000017265)

NS 35/10kV NN” Mataj” (Kodi:11000017171)

NS 35/10kV Lorent Loshaj “LENTI Construction” sh.p.k (Kodi: 11000017098)

NS 35/10kV Lagjja e Spitalit 10 (R.Hajdari) (Kodi:11000017102)

NS 35/10kV Lagjja e Spitalit 10 (R.Hajdari) (Kodi:11000017133)

Lagja e Spitalit 10 (R.Hajdari) (Kodi:11000017101)

NS 35/10kV privat Lirije Morina”PRINCESHA CONSTRUCTION”SHPK, Kodi:11000022258)

NS 35/10kV Ekrem Qarolli “PARTNER&DERVISHOLLI”SH.P.K. (Kodi:11000019257)

NS 35/10kV Shpk.”Partner & Dervisholli” (Kodi:11000019225)

Vendet: Rezervuari 1, Labi com, një pjesë nga rr.Sali Nivica, Agrotrade dhe Fidola Construkcion, Banesat e Zariqve 2 (andej Prronit), “Royal” SH.P.K, VG, Partner Dervisholli, Mataj, Lenti construction, Lagjja e Spitalit 10 dhe Princesha Construction.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të larcekura.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

NS 10/04 kV që do të mbesin pa furnizim nga ora 08:00 deri në ora 20:00:

NS 35/10kV Misin Deli Thaqi “LIRIMI ACL”SH.P.K (Kodi:19000025259)

NS 35/10kV Valon Vataj “KAWA GROUP”SH.P.K. (Kodi:19000025074)

NS 35/10kV Rojal shpk.- Arbër Kryeziu (Kodi:19000025026)

NS 35/10kV NPT “Burimi Comerc” 1 (Kodi:19000025024)

NS 35/10kV Bali Sherif Kabashi “CIMA”SH.P.K (Kodi:19000025160)

NS 35/10kV ROYAL (Kodi:19000025015)

NS 35/10kV Global Construction (Kodi:19000025020)

NS 35/10kV NPN “Fatlindi”- Musli Ramadani (Kodi:19000025021)

NS 35/10kV Naser Deliu NNT “Valoni”, (Kodi:19000025156)

NS 35/10kV Liridoni (Kodi:19000025164)

NS 35/10kV Sanije Berisha (Kodi:19000025096)

NS 35/10kV NP. Besa Comerce (Kodi:19000025023)

NS 35/10kV Lagjja e Spitalit 1 (Kodi:19000025011)

NS 35/10kV Lagjja e Spitalit 9 (Kodi:19000025014)

NS 35/10kV NS 35/10kV Burim Bajraktari “IN TIME” SHPK (Kodi:19000025161)

Vendet: Lirimi ACL, Kawa Group, Royal Shpk, Burimi Comerc, Cima Shpk, Royal, NPN Fatlindi, NNT Valoni, Liridoni, Besa Comerce, Lagjja e Spitalit 1, Lagja e Spitalit 9, In Time SHPK.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartecekura.

3.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mati 3 (Kodi: 19000033) prej orës 08:00 – 20:00

Vendet: Një pjesë e rr. Muharrem Fejza, Ernest Koliqi, një pjesë e rr. Prekazi, një pjesë e rr. Ahmet Gashi dhe një pjesë e rr. Malush Kosova.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

4.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.19 Ilirida, (Taslixhe II (Kodi: 11000004) prej orës 08:00 – 09:00

Vendet: Lagjja Taslixhe 4, Blloku i dyte 2 Pr. (Novosellët), Blloku i dytë, Ilirida 2 (Taslixhe 2), Ilirida 1 (Taslixhe 1).

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të larcekura.

07.09.2021

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J30 Grand Store (Kodi: 19000030) prej orës 11:00 – 11:30 dhe 15:30-16:00

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Çagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store (Te Hysi), Lagjja Qëndresa 1, Lagjja Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagjja NIC- Veterniku, Lagjja ,”Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje, Janina 2, Konsumatorët e lagjes Veternik- Naim Berisha, Naser Kelmendi- Nic holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3 dhe AL TRADE SH.P.K-TS 4

Arsyeja: Krijimi kushteve për punë.

1.1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 – LP 10kV Grand Store do të ndërprehet:

TS.10/04 kV TS Bajram Gashani AL TRADE “SH.P.K”(TS-3) (kodi: 19000030235) prej 11:00 – 16:00

TS.10/04 kV TS Bajram Gashani AL TRADE “SH.P.K”(TS-4) (kodi: 19000030236) prej 11:00 – 16:00

Vendet: Lagjja Qendresë.

Arsyeja: Realizimi i hyrje/daljeve, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

08.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J16 MATI 2 (kodi: 19000026) prej orë 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 5, VG Constuksion, rrugët: Muharrem Fejza, Skender Çeku, Imer Elshani, Enver Maloku dhe Banesat e Pozhegu Brathes.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Mujo Ulqinaku (kodi: 12000023104) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Rr.Mujo Ulqinaku.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

3.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Qyteteza Pejton 1 (kodi: 12000023101) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Rr.Mujo Ulqinaku).

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

4.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

08.09.2021

Punime nga pala e tretë

Gjilan

1.

Nga NS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Koretini (Kodi: 62000017) prej orës 09:00 – 14:00

Vendet: Koretinë Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe Ujësjellësi Korinjan.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit sipas zgjidhjes teknike.

/observeri/

Lexo edhe: Shqipëri, disa persona ndalojnë të rinjtë nga Kosova në mes të rrugës dhe ua grabisin veturën “Audi Q7”

Artikuj të ngjashëm