E hënë, 16 Maj, 2022
spot_img

Njoftimi i KEDS-it për ndërprerje të rrymës sot

- Advertisment -spot_img

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit paralajmërohen nga KEDS-i.

Kjo do të pasojë me ndërprerje të rrymës në disa vende:

Pejë

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusha (kodi 50052001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrusha e Epërme, Staradran, Elshan, Berishë, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhoti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e LP 10 kV.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj (kodi 73000009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbulë, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte dhe Begaj

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e LP 10 kV.

Ferizaj

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komogllava (kodi 73000009) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Komogllavë dhe Gërrlicë.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (kodi 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallushë, Çollapek, Gllavicë dhe Marev.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneve, lëshuesve katodik, pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

3.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Carraleva (kodi 41046004) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

Gjilan

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J20 TS-3 (kodi 63000020) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6 (Qendra e qytetit) dhe TSB-41 (Qendra e qytetit).

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike në TS 006 – Dalja e TS 3.

Prishtinë

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë- Hjakobillë (kodi 14016004) prej orës 10:30-10:45 dhe nga ora 15:15-15:30

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërprerje e domosdoshme për shkak të sigurisë në punë.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Imerovit Dobroshevc (kodi 14016004051) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

TS 10/04 kV Ramaden (kodi 14016004061) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

TS 10/04 kV Hajkobillë Hazirovit 1 (kodi 14016004062) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

TS 10/04 kV Hajkobillë te shkolla 2 (kodi 14016004063) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

TS 10/04 kV Hajkobillë Ejupi 3 (kodi 14016004064) prej orës 10:30 deri ne ora 15:30

TS 10/04 kV Sallahi (kodi 14016004066) prej orës 10:30 deri ne ora 15:30

TS 10/04 kV Dabishevc Koliq (kodi 14016004087) prej orës 10:30 deri ne ora 15:30

TS 10/04 kV Mutivodë (kodi 14016004086) prej orës 10:30 deri ne ora 15:30

TS 10/04 kV Gllogovicë Bekteshët (kodi 14016004065) prej orës 10:30 deri ne ora 15:30

TS 10/04 kV Balaj Lagjja Hyseni (kodi 14016004092) prej orës 10:30 deri ne ora 15:30

TS 10/04 kV Demolli (kodi 14016004067) prej orës 10:30 deri ne ora 15:30

Vendet: Një pjesë e daljes Keqekollë- Hajkobillë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive në LP 10 kV Keqekollë-Hajkobillë, degëzimi për Gllogovicë dhe Hajkobillë.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breznicë (kodi 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Breznicë, Kozaricë dhe Barilevë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (kodi 32000006) prej orës 08:00 deri ne ora 10:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët; afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, fshati Leshan.

18.092021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Basri Januzi”M&B COMPANY”SH.P.K (kodi: 19000026232) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV NN “Vëllezërit Asllanaj”Qazim Asllanaj (kodi: 19000026231) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Qazim Asllanaj “Vëllezërit Asllani”sh.p.k- Lamela (kodi: 19000026255) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: M&B Company dhe Vëllezërit Asllanaj.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve. Ndërprerja do të ndodh transformotor pas transformotori, jo e gjithë dalja në të njëjtën kohë dhe koha e shkyçjes se transformotoreve nuk do të zgjasë shumë.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV N.N.P.”Guri” (Burim Marmullaku) (kodi: 19000038018) prej ores 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Shkolla (kodi: 19000038019) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Arif Durmishi N.P.SH.”A4″SH.P.K, (kodi: 19000038183) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV VG Construction-Korab Gashi (kodi: 19000038032) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Qazim Asllanaj”VLLEZËRIT ASLLANI” (kodi: 19000038184) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Lagjja e Spitalit 4/1 (kodi: 19000038012) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Vëllezërit Asllanaj, N.N.P Guri, Shkolla, Arif Durmishi, VG Construction dhe Lagjja e Spitalit 4/1.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve. Ndërprerja do të ndodh transformotor pas transformotori, jo e gjithë dalja në të njëjtën kohë dhe koha e shkyçjes së transformatorëve nuk do të zgjasë shumë.

19.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet Carraleva në stabiliment:

TS 10/04 kV Pishat (I) (kodi 41046004073) prej orës 08:00 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Pishat (II) (kodi 41046004096) prej orës 08:00 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV 3400 SHM Profesionale “Naim Frashëri” (kodi 41046004120) prej orës 08:00 deri në ora 11:00

TS 10/04 kV Belinc (kodi 41046004128) prej orës 08:00 deri në ora 11:00

Vendet: Pishat I dhe II, Shkolla e mesme profesionale dhe Bellicë.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet Carraleva në stabiliment:

TS 10/04 kV Zborc (kodi 41046004063) prej orës 12:00 deri në ora 14:30

TS 10/04 kV Zborc e reja (kodi 41046004070) prej orës 12:00 deri në ora 14:30

TS 10/04 kV Zborc (kodi 41046004122) prej orës 12:00 deri në ora 14:30

TS 10/04 kV Zborc (kodi 41046004123) prej orës 12:00 deri në ora 14:30

Vendet: Zborc.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zajmi (kodi 52000104) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakë dhe Sferkë.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm në fshatin Dollovë.

20.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Beci (kodi 80080010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja: Montim –demontim i shtyllave të tensionit të mesëm në degëzimin Ariani BD.

Prishtinë

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë- Hjakobillë (kodi 14016004) prej orës 10:30 deri ne ora 15:30

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e LP 10 kV Keqekollë-Hajkobillë.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Plemetin (kodi 15019003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (nje pjese) . Arsyeja: Mirembajtje preventive e Lp 10 kV

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J25 Mati 1 (kodi 19000025) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: TS “EURO STIL”SH.P.K.Shefqet Kabashi, Bujar Hasani “BTP HOLDING”Sh.P.K., “3B Projekti”sh.p.k, NP”Krapi -com”-Faik Krapi, “Morina -IB”, HPK”Premium Construction”, SHPK”Lirimi&ACL”-Hyesn Haxhaj, Abakos 1, Arti group, Rojal shpk.-Arbër Kryeziu, Valon Vataj”KAWA GROUP”SH.P.K.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J26 Liridoni (kodi 19000025) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Pallati i Drejtësisë dhe Liridoni construction.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J28 Administrata Publike (kodi 19000002) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Administrata Publike.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J29 Rezonanca (kodi 19000029) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: TS te Ariu, Rezonanca Veternik, Beko, Sh.p.k. Kervancan, Al Petroll Sh.p.k. Arbër Kryeziu.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J37 Fshati Ndërkombëtar (kodi 19000037) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Fshati Ndërkombëtar.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tugjevc (kodi 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Feriqevë,Tugjevc, Gmicë, Zaiqevc, Dogana- kufiri, Grizime, Stralicë dhe Moqar.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjinovci (kodi 32000003) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Topliqan, Gjinoc, Sallagrazhdë, Grejkoc dhe Gelacë, bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja: Aktivizimi i kthinës 10 (20) kV J11 shkarkimi i daljes 10 kV Gjinoci.

20.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi I Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Ejup Ferati (kodi: 40040004027) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Kinemaja e re (kodi: 40040004201) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Kinemaja e re (kodi: 40040004208) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Ejup Ferati dhe Kinemaja.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove te reja, si dhe punimi i tri lidhëseve sipas projektit investiv.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Hoteli (kodi: 40040005021) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Hoteli.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja, si dhe punimi i tri lidhëseve sipas projektit investiv.

3.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Syri (kodi: 400400015003) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Hekurudha (kodi: 400400015006) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Goga (kodi: 400400015004) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS KEDS (kodi: 400400015192) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Syri, hekurudha, Goga dhe KEDS-i.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja, si dhe punimi i tri lidhëseve sipas projektit investiv.

4.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS ndertesa (kodi: 40042015223) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Rubin Invest (kodi: 40042015184) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Sejda (kodi: 40042015002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS Ndërtesa, Rubin Invest dhe Sejda.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove te reja, si dhe punimi i tri lidhëseve sipas projektit investiv.

21.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi I Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

/observeri/

Lexo edhe: Konjufca uron homologen e tij shqiptare, e fton për vizitë në Kosovë

Artikuj të ngjashëm