E enjte, 2 Dhjetor, 2021
spot_img

Njoftimi i KEDS-it për ndërprerje të rrymës nesër

- Advertisment -spot_img

KEDS ka publikuar orarin e ndalesave te rrymës për vendet qe do te atakohen nga punimet ne rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

12.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

LP 10kV Keqekoll Hajkobill (kodi: 14016004) prej orës 09:00 deri 16:00

Vendet: Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode .

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

LP 10kV Suhadolli (kodi: 41000020) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Fshatrat: Fushas (Llugë), Hashanët (një pjesë), Jeta e Re (Topliqan) (një pjesë), Lagja e Re, Lepi/Lepina, Lipjan, Fushas (Llugë), N.Naselje (Lipjan) (një pjesë), Radevë, Skulla/Skulanevo dhe Suhadoll.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

Pejë

1.

TS 35/10 kV Peja II do të ndërprehet:

LP 10kV Rugova (kodi: 50051006) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Fshatrat: Bogë, Drelaj, Dugaivë, Haxhaj, Koshutan, Kuqishtë, Leqinat, Llaz, Llutov, Maja e Zezë, Malaj, Neqinat, Pecaj, Pepiq, Reka e Allagës, Shkrel, Shtupeq, Shtupeq i Madh, Shtupeq i Vogël dhe Stankaj.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

Prizren

1.

NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Rrugët: 13 Liqeni i Hasit, 15 Faik Çabrati (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 462 Qenë Qenaj (një pjesë), Arban (një pjesë), Atmagjë

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

2.

Nga NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Budakova (kodi: 32000008) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec.

Arsyeja: ndrrimit te shtyllave te demtuara.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10kV Mitrovica do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Lulishtja (kodi: 70000010001) nga ora 09:30 deri në ora 14:30

Vendet: Një pjesë e rr.Eset Ibishi, një pjesë e rr.Gani Musa,një pjesë e rr.Nexhip Dragaj

Arsyeja: Zëvendësimi i rrjetit ajror me kabëll ABC

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

LP 10kV Halla e Sporteve (kodi: 60063001) nga ora 00:01 deri 01:00

Vendet: Halla e Sporteve, Te Bislimi, Banesa .

Arsyeja : Mbushja e rezervareve të trafove me vaj, kontrollimi i paneleve të TU, si dhe pastrimi i trafove (planifikimi për mirëmbajtjen e trafove).

13.11.2021

Punime nga palet e treta

Gjakovë

1.

NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Acetileni (kodi: 81000001) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali (një pjesë), Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Rruga Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina.

Arsyeja : Energjizimin e kthines hyres/dalese

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Bunari (kodi: 50000006004) nga ora 10:00 deri 11:00

Vendet: Vitomiricë te Bunari

Arsyeja : Ndrrimi i ndërprersit automatik TU, sipas PEE

Mitrovicë

1.

NS 10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

LP 10kV Kqiqi (kodi: 70000102) në dy termine nga ora 11:00 deri 11:15 dhe nga ora 15:45 deri 16:00

Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja : Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM.

2.

NS 10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

NS – net 10/0.4kV nga ora 11:00 deri 16:00

NS 10/0.4kV Shupkovcë Kulla (kodi: 70000102003)

NS 10/0.4kV Zasell (kodi: 70000102004)

NS 10/0.4kV RTK (kodi: 70000102005)

NS 10/0.4kV Ipkoneti (kodi: 70000102026)

Vendet: Shupkovc Kulla dhe Zasellë.

Arsyeja : energjizimi i linjes 10kV, sipas PEE.

13.11.2021

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10kV Malishevë do të ndërprehet:

LP 10kV Bellanica (kodi: 82082005) prej ores 09:45 deri 16:15

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik, Temeqinë.

Arsyeja: ndërrimi i ndarësit dhe ngritja e shtyllave nën tension ekzistues

Lexo edhe: Qeveria konfirmon vazhdimin e dialogut më 16 nëntor, do të flitet për të zhdukurit dhe energjinë

Artikuj të ngjashëm