E premte, 7 Tetor, 2022
spot_img

Njoftimi i KEDS-it për ndërprerje të rrymës

- Advertisment -spot_img

KEDS ka njoftuar se sot do të zhvillohen punime në disa vende.

Andaj edhe do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Njoftimi i KEDS’it:

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë-Hajkobillë (Kodi: 14016004) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashtië, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me ato të rejat, ndërrimi i përçueseve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës aty ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave sipas nevojës.

2.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Revizion i daljes.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Artana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kolonija e Vjeter (Kodi: 60024001) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Fshatrat: Jasanovik, Kllobukar (një pjesë), Koloni, Koloni e Vjetër, Koloni e Re, Plavica (një pjesë) dhe Tullar (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të dëmtuara në Brekoc dhe montim– demontimi i shtyllave në degëzimin Moglica.

2.

TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Terpeza (Kodi: 61065012) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Fshatrat: Ballancë, Çifllak (një pjesë), Devajë, Kllokot (një pjesë), Kravaricë, Pozharan, Tërpezë dhe Zhiti.

Arsyeja: Ndërrim i izolatorëve të tensionit të mesëm, ndërrimi i shtyllave 12- metërshe dhe shtrëngimi i përçuesve.

3.

TS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tugjevc (kodi 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Feriqevë, Tugjevc, Gnicë, Zaiqevc, Dogana kufiri, Grizime, Stralicë dhe Moqar.

Arsyeja: Bartja e rrjetit në shtyllën e re të tensionit të lartë.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Raqë Moglicë (Kodi: 81000117) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Lagjja Brekoc; rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica; fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave te thyera me ato të rejat, ndërrimi i përçueseve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës aty ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave sipas nevojës.

2.

TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi: 80080007) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovina, Dobrosh, Hereç, Koshare, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë, Pacaj, Skivjan dhe Stubëll; rrugët: Dedë Gjon Luli, Lekë Dukagjini (një pjesë), Pashko Vasa (një pjesë), Mithat Frashëri (1 konsumator) dhe Nënë Tereza (1 konsumator).

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Prizren

1.

TS 110/10 kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Levisha (Kodi: 31000012) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet: rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 303 Kamber Bruti, 304 Hafiz Ismajl Hakki, 306 Mbretëresha Teutë (një pjesë), 307 Sami Frashëri (një pjesë), 308 Kosova, 310 Adriatiku (një pjesë), 319 Tahir Meha (një pjesë), 320 Emin Pasha, 323 Ardian Zurnaxhiu; fshatat: Jabllanicë, Katund, Novosellë (një pjesë), Pouskë dhe Sharri (një pjesë).

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

2.

TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellobradi (Kodi: 30036008) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: fshatrat: Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (Kodi: 41000003) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Fshatrat: D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec, Sllovi dhe Smallushë.

Arsyeja: Kontrollimi i ttrafostacioneve, lëshuesve katodik dhe pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashinca (Kodi: 41046001) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: fshatrat: Davidovc, Gjugjaj (Gjurkoc) (një pjesë), Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc dhe një pjesë e rrugës Komandant Kumanova.

Arsyeja: Punimi i shtyllave të vendosura 10 kV.

Peja

1.

TS 110/10 kV Deçan do të ndërprehet Degëzimi 10 kV Vokshi prej ores 11:00-14:00. TS-et që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Lloqani (Kodi: 53000007001)

TS 10/0.4 kV Dranoc Qendra (Kodi: 53000007003)

TS 10/0.4 kV Sllupë (Kodi: 53000007004)

TS 10/0.4 kV Drenoc Shkolla (Kodi: 53000007005)

TS 10/0.4 kV Pobërgjë 1-Mataj (Kodi: 53000007006)

TS 10/0.4 kV Pobërgjë Qendra varrezat (Kodi: 53000007007)

TS 10/0.4 kV Pobërgjë Tolaj (Kodi: 53000007008)

TS 10/0.4 kV Polana (Kodi: 53000007009)

TS 10/0.4 kV Vokshë (Kodi: 53000007010)

TS 10/0.4 kV Vokshë Private (Kodi: 53000007011)

TS 10/0.4 kV Pobergjë Hadergjonaj-(Hajdarmont) (Kodi: 53000007042).

Vendet: Lloqani, Dranoc, Sllupe, Pobergje, Polana dhe Voksh.

Arsyeja: Kontrollimi i rrjeti dhe ngritje e një shtylle 10 kV dhe bartje rrjeti në fshatin Polanë.

15.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryqi i Madh Komoran

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fan Zahir Pajaziti (kodi: 14000014) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqine, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reqicë, Zhiti, Sylevicë, Brezë, Tërnavicë, Murgullë, Zakuët, Metehi dhe Doberdol.

Arsyeja: Rregullimi i kabllove në kthina.

3.

NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (kodi: 14000013) prej orës 13:30 deri në ora 14:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: Rregullimi i kabllove në kthina.

15.10.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Norbert Jorkli-kulla (kodi:11000018089) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: rr. Shaip Spahija, rr.Bedri Shala, rr.Kaçaniku, rr.Norbert Jokl, rr.Gazmend Zajmi (një pjesë),

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Mitrovicë

1.

TS 35/10kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kqiqi (kodi: 70000102) prej orës 14:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Cërnusha (një pjesë), Shupkovcë, Kçiq, Kçiq i Madh, Kçiq i Vogël, Rekë (një pjesë), Shupkovcë, Smrekovicë dhe Zasellë.

Arsyeja: Tokëzimi i konzollës në shtyllën e re të tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prizren

1.

TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poslishe (kodi: 30035006) prej orës 14:00 deri ne ora 17:00

Vendet: Fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së re të tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik

/observeri/

Lexo edhe: Moti për sot dhe ditët e ardhshme

Artikuj të ngjashëm