E martë, 27 Shtator, 2022
spot_img

Njoftimi i KEDS-it për ndërprerje të rrymës

- Advertisment -spot_img

KEDS-i ka njoftuar se gjatë ditës së sotme do të ketë punime në rrjet.

Andaj edhe pritet të ketë ndërprerje të rrymës në disa komuna.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

12.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.35 Kodra e Diellit 2 (kodi 11000014) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Kodra e Diellit 2.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2 – Pr7 daljet 20kV.

(Nënstacionet mbesin të pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe)

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.36 Hidrofori (kodi 11000015) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Mahalla e Muhaxherëve, rr.Isa Kastrati ( një pjesë), një pjesë e rrugës Enver Maloku, një pjesë e rrugës Armend Daci, një pjesë e banesave të vjetra, një pjesë e rrugës Afrim Zhitia, Kolegji Universitar Pjetër Budi.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV.

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.37 Stabiliment shpërndarës, Bregu i Diellit (kodi 11000016) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Bregu i Diellit Zona Lindje, rr. Vëllezërit Gërvalla, rr.Ahmet Haxhia, rr. Holger Petersen dhe Ernest Koliqi.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.38 Bregu i Diellit 1/1 (kodi 11000017) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Një pjesë e rruges B, Një pjesë e rruges Enver Maloku,Hyzri Talla,Poliklinika Kavaja,

PTK Bregu i Diellit, një pjesë e rrugës Armend Daci.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.39 Velania (kodi 11000018) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Velania, Rezervoari, rr.Norbert Jokl, Nexhmedin Haliti”Cakolli Group”Sh.P.K, “Driloni Com”Dalip Gashi, Qemajl Pozhegu “Pozhegu Brothers” shpk.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

6.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.40 Lagja e Spitalit (kodi 11000019) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Banesat e Universitetit, Lagjja Bregu i Diellit- një pjesë dhe lagjja e Spitalit- një pjesë

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV.

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

7.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.5 Kodra e Diellit (kodi 11000020) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Kodra e Diellit- një pjesë.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV.

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

8.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja nr.3 (kodi 11000021) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Gustav Majer 2, Gustav Majer 3, Gustav Majer 4, Gustav Majer 6, Gustav Majer 7, Gustav Majer 8, Gustav Majer.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

9.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr. 30-Tregtia (kodi 11000023) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lagjja Mati-1 një pjesë.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

10.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J25 Mati 1 (kodi 19000025) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

Vendet: TS “EURO STIL”SH.P.K.Shefqet Kabashi, Bujar Hasani”BTP HOLDING”Sh.P.K., “3B Projekti”sh.p.k, NP”Krapi -com”-Faik Krapi, “Morina -IB”, HPK”Premium Construction”, SHPK”Lirimi&ACL”-Hysen Haxhaj, Abakos 1 dhe Arti group, Rojal shpk. Arber Kryeziu, Valon Vataj”KAËA GROUP”SH.P.K.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV.

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

11.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J16 Mati 2 (kodi 19000026) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 5, VG Constuksion, rrugët: Muharrem Fejza, Skender Çeku, Imer Elshani, Enver Maloku dhe Banesat e Pozhegu Brathes.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV.

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

12.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J06 Lagjja e Spitalit 4/1 (kodi 19000038) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha dhe Chelsea Point.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

13.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Dukagjini 4 (kodi 19100007024) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 kV Dukagjini 7 (kodi 19100007025) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 kV Dukagjini 8 (B.P Afrim Haxhi Kadrija)(kodi 19100007073) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rr.Thimi Mitko dhe rr.Hilmi Rakovica.

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

14.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja nr.21 (kodi 11000022) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rr. Ndue Përlleshi, rr. Enver Maloku dhe rr. B- një pjesë.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV.

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tuxhevcë (kodi 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Feriqevë, Tugjevc, Gnicë, Zaiqevc, Dogana kufiri, Grizime, Stralicë dhe Moqarë.

Arsyeja: Zhvendosjen e shtyllës së tensionit të lartë.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kraishta (kodi 41000002) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishta, Bujani, Bregu I Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave.

2.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kaçaniku i vjetër (kodi 40043007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneve, lëshuesve katodik, pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Levisha (kodi 31000012) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, Qyteti, Jabllanica dhe Novoselan.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave.

2.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dardania (kodi 31000017) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lubizhda, Skorobizhda dhe Dardania.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jashanica (kodi 52000003) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë, si dhe BRRE Led Light Tehnology.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera dhe shtrëngim i rrjetit.

2.

Nga TS 35/10kV Isniqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bletarija (kodi 53057004) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Bletaria, Pushimorja e fëmijëve dhe fshati Hulaj.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Novolani (kodi 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Bartje e rrjetit nga shtylla e thyer në të renë në Dërvar- te varrezat.

13.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryqi i Madh- Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova (kodi: 32000008) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Pishina Solid, Reçani I, Reçani II, Dragaqinë I, Çadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakovë II dhe Budakova.

Arsyeja: Vendosja e përçuesit të tensionit të mesëm.

13.10.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Fidanishtja 1 (kodi: 12000012059) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Gjergj Balsha dhe rr. Stambolli.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malësia e re (kodi: 31000030) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Malësia e Re, fshati Legjendë, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

/observeri/

Lexo edhe: Eksperti i sigurisë: Arsenali i konfiskuar i armëve mund të ketë ardhur përmes kanalit Novi Pazar-Mal i Zi-Pejë

Artikuj të ngjashëm