E diel, 27 Nëntor, 2022
spot_img

Njoftimi i KEDS-it për ndërprerje të rrymës

- Advertisment -spot_img

KEDS ka njoftuar se nesër për shkak të punimeve në sistemin energjetik do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky do të jetë orari dhe rajonet në të cilat do të ketë intervenime gjatë ditës së sotme:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçkes (kodi 40042002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Greme, Gaçkë, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave te thyera me të rejat ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet, dhe ndërrimi i konzollave.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Restelica (kodi 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubovishtë, Kukjan, Vranishë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave te thyera me të rejat ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet, dhe ndërrimi i konzollave.

Pejë

1.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Loxha (kodi 51000008) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja, Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellc i Ulët, Raushiq xhamia, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera dhe shtrëngim i rrjetit.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Leshani (kodi 51000005) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Ramun, Gllaviqicë, Leshan, Jabllanicë, Rosuja dhe Cvërk e Thatë.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

3.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusha (kodi 50052001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrushë e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhot.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashinca (kodi: 41046001) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja: Energjizimi i TS Pishina.

/observeri/

Lexo edhe: Çmimet globale rrisin çmimet e produkteve në Kosovë

Artikuj të ngjashëm