E hënë, 16 Maj, 2022
spot_img

Njoftimi i KEDS-it për ndërprerje të rrymës

- Advertisment -spot_img

KEDS ka njoftuar se sot në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit.

Ky është orari i punimeve dhe i ndërprerjes së rrymës sipas rajoneve të vendit:

Gjilan

1.

NS 35/10 kV Artan do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kolonia e Vjetër (kodi: 60024001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Kolonia e Vjetër, Kolonia e Minatorëve, Tullari, Jasenoviku dhe Qeranoviku.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me ato të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet, dhe ndërrimi i konzollave sipas nevojës.

2.

TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 KV Kufca (kodi: 60061006) prej orës 10:00-10:15 deri në ora 13:45-14:00

Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Degëzimi për Makresh

TS 10/0.4 kV TS Draganca (kod: 60061006248) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/0.4 kV TS Makreshi në Hyrje (kod: 60061006249) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/0.4 kV TS Manastiri (kod: 60061006250) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/0.4 kV TS Makreshi (kod: 60061006252) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/0.4 kV TS Makresh i Epërm (kod: 60061006253) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/0.4 kV TS Makresh i Epërm (kod: 60061006272) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/0.4 kV TS Makresh (kod: 60061006273) prej ores 10:00 deri ne ora 14:00

TS 10/0.4 kV TS Manastiri 2, Dragancë (kod: 60061006276) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Draganca Makrreshi.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor, degëzimi për Makresh të Epërm.

Gjakovë

1.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ura Terezive (kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve në segmentin Rugovë.

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Plemetin (kodi: 15019003 ) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk dhe Millosheve (një pjesë).

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me ato të rejat, ndërrimi i përçueseve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës aty ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave sipas nevojës.

2.

NS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10 KV Grashticë-Radashec (kodi: 14016001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave te thyera me ato të rejat, ndërrimi i përçueseve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës aty ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave sipas nevojës etj.

Pa tension do të mbesin edhe këto TS 10/0.4KV që janë te furnizuara nga kjo dalje 10 KV.

TS 10/0.4 kV TS Zllashi (kod: 10014001021) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/0.4 kV TS Vitia e Marevcit (kod: 10014001022) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/0.4 kV TS GSM Vala (kod: 10014001068) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/0.4 kV TS Cervadikët Keqekollë (kod: 14016004031) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

3.

NS 110/35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10 KV Palaj (kodi: 18024001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovc, TR private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

4.

TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 KV Prugovc (kodi: 10013012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Revizion i daljes.

Pejë

1.

TS 35/10 kV Isniq do të ndërprehet:

Dalja 10 KV Bletaria (kodi: 53057004) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bletaria, Pushimorja e fëmijëve dhe fshati Hulaj.

Arsyeja: Punime në daljen 10 kV degëzimi Hulaj ngritja e një shtyllë dhe bartje rrjetit.\

2.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 KV Loxha (kodi: 51000008) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha 1, Loxha e Reja, Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamia, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Prizren

1.

TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 KV Rapça (kodi: 30036009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rapça e Ulët, Rapça e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Kërsteci i Ulët, Krstec i Nalt, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë dhe TS –Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

2.

TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV KFOR-i Turk (kodi: 30033016) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rrugës tranzit, Turgut Ozal, Elbasani, Kont Urani, Beteja e Lumës dhe një pjesë e rrugës mbreti Pleurat.

Arsyeja: Aktivizimi i kabllove tokësore të dëmtuara me herët.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 KV Voskopoja (kodi: 40043001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 KV Prekazi (kodi: 74000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm, Mikushnicë dhe Lubavec.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave në degëzim te Lubovecit.

/observeri/

Lexo edhe: Tërmet me magnitudë 5.1 ballë i shkallës Rihter godet Kroacinë

Artikuj të ngjashëm