E enjte, 9 Dhjetor, 2021
spot_img

Njoftimi i KEDS-it për ndërprerje të rrymës

- Advertisment -spot_img

KEDS ka njoftuar se sot do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Sipas njoftimit, punime dhe ndërprerje nesër do të ketë në:

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.J22 Shaip Kamberi (kodi 11000005) prej orës 00:01 deri në ora 01:00

Vendet: Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr.Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr.Shaip Kamberi, rr.Robert Gajdiku.

Arsyeja: Fazimi i daljeve

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.23 Hotel Iliria (kodi 11000006) prej orës 00:01 deri në ora 01:00

Vendet: Rr. 4 Llullat, Afër Ilirisë, Rr. Gustav Majer, Hotel Ilira

Arsyeja: Fazimi i daljeve

3.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koliqi (kodi 14016002) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (kodi 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rugova (kodi 50051006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hoqa e qytetit (kodi 30035005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste: Resturant “Keshtjella”, “Pompa Benxines Zhuri”, Betonjera “Vëllazrit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

2.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dogana (kodi 30035007) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema

Arsyeja: Vendosja e konzolles TM

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja e KFOR-it (kodi 60061009) prej orës 00:01 deri në ora 02:00

Vendet: Xhamia e Medresesë, Konvikti, KFOR-i, Ambulanca e Dardanisë dhe Xhaxhi.

Arsyeja: Mbushja e rezervareve të trafove me vaj, kontrollimi i paneleve të TU, si dhe pastrimi i trafove (planifikimi për mirëmbajtjen e trafove)

2.

Nga TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca (kodi 60061006) prej orës 11:30 deri në ora 13:30

Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i ulët dhe i Epërm, Draganci i vjetër

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit

3.

Nga TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja e KFOR-it (kodi 60061009) prej orës 11:30 deri në ora 13:30

Vendet: Xhamia e Medresesë, Konvikti, KFOR-i, Ambulanca e Dardanisë dhe Xhaxhi.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit

4.

Nga TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Frigoriferi (kodi 60061005) prej orës 13:30 deri në ora 15:30

Vendet: RR.Vllezërit Frasheri,Rr.Qarkore,një pjesë e lagjes Dheu I Bardhë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit

5.

Nga TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Morava e Binçës (kodi 60061013) prej orës 13:30 deri në ora 15:30

Vendet: Fitorja Sh.P.K, Blloketarja, Bageri, Seperacioni, Gurhyesi Bejta komerc dhe Baza e Asfalltit

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10 kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Për realizimin e kyqjeve shtëpiake.

/observeri/

Lexo edhe: Rama: Kërkim falja e Serbisë ndaj Kosovës duhet të vijë në fund

Artikuj të ngjashëm