E diel, 2 Tetor, 2022
spot_img

Njoftimi i KEDS-it për ndërprerje të rrymës

- Advertisment -spot_img

KEDS ka bërë të ditur se sot do të ketë punime në rrjet.

Andaj edhe do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa komuna.

Njoftimi i KEDS-it:

Prishtinë

1.

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Enk Invest Group (Kodi: 10000016) nga ora 10:30 deri ora 11:30.

Vendet: ENK invest grup.

Arsyeja: Kontrollimi dhe rregullimi i ndërprerësit të fuqisë.

2.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Stabilimenti në Rashkovë nga ora 10:00 deri në ora 14:00.

Pa tension do të mbesin TS 10/0.4kV me kod: (15019008067 ,068, 216, 217 ,218, 159, 097, 098 , 158)

Vendet: Raskovë, Bakshi, Mulliri Prugovc, Vehbi Pllana dhe Berishët.

Arsyeja: Demontimi i shtyllave 0.4kV.

3.

TS TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) nga ora 10:00 – 13:00.

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçkes (Kodi: 40042002) nga ora 10:00 deri ora 15:00.

Vendet: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Betonit (Kodi: 40041002) nga ora 10:00 deri ne ora- 15:00.

Vendet: Rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private.

Arsyeja: Balancimi i ngarkesave në NS 35/10 [kV] Ferizaj II.

3.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e Gypave (Kodi: 40041008) nga ora 10:00 deri në ora- 15:00.

Vendet: fabrika e gypave

Arsyeja: Balancimi i ngarkesave në NS 35/10 [kV] Ferizaj II.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi: 32000002) nga ora 10:00 deri ora 15:00.

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash)do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rapqa (Kodi: 30036009) nga ora 09:00 deri ne ora- 16:00.

Vendet: Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci i Ulët, Krsteci I Naltë, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë, TS Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10kV Kllokoti – H01 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Lladova (kodi 610660) – dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 16:00.

Vendet: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Cërnicë, Livoç i Ulët (një pjesë), Nasalë dhe Partesh, Çelik (një pjesë), Demiraj, Dunav (një pjesë), Goden (një pjesë), Haxhaj, Lladrovë, Llashticë, Pidiç, Selishtë, Shurdhan, Stançiq dhe Zhegër, F. e radiatorëve në fshatin Zhegër, Mulliri në fshatin Lladrovë, Burincë (një pjesë), Lipovicë (një pjesë), Llashticë, Muçibabë dhe Pasjan.

Arsyeja: Punimi i LP 35kV, të dyfishtë dhe degëzimi Budrikë -Lladovë.

Gjakovë

1.

TS 110/35/10 kV Rahovec do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Opterusha (Kodi: 82000010) nga ora 10:00 deri ora 14:00.

Vendet: fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë.

Arsyeja: Montim – Demontim i shtyllave të mesme.

Pejë

1.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Leshani (Kodi: 51000005) nga ora 11:00 deri ora 14:00.

Vendet Fshatrat: Ramon, Gllaviqicë, Leshan, Jabllanicë, Rosuja dhe Cvërk e Thatë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera – shtrëngimi i rrjetit.

23.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Rr.Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtëpiake.

2.

TS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.19 Ilirida, (Taslixhe II ) (Kodi: 11000004) nga ora 09:00 deri ora 21:00.

Vendet: Lagjja Taslixhe.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Vërejtje! Trafostacionet do të ndërkrehen kohë pas kohe brenda intervalit të paraparë kohor.

3.

TS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.28 Museu 1 ) (Kodi: 11000011) ) nga ora 09:00 deri ora 21:00.

Vendet: Taslixhe, Blloku Banesave, Muzeu dhe rr.A.Rrustemi.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Vërejtje! Trafostacionet do të ndërprehen kohë pas kohe brenda intervalit të paraparë kohor.

4.

TS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Tauk Bashçe -Lodrat me kod: 11000010133 nga ora 09:00 deri ora 21:00.

Vendet: Tauk Bashçe lodrat.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Vërejtje! Trafostacionet do të ndërprehen kohë pas kohe brenda intervalit të paraparë kohor.

23.10.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10(20)kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjakova III (kodi: 81000116) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi (1 konsumator), Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit (2 konsumatorë), Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina (2 konsumatorë).

Arsyeja: Realizimi i kthinës hyrëse/dalëse, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

/observeri/

Lexo edhe: 14 të vdekur nga COVID-19 në Maqedoni të Veriut

Artikuj të ngjashëm