E mërkurë, 30 Nëntor, 2022
spot_img

Njoftimi i KEDS-it për ndërprerje të rrymës

- Advertisment -spot_img

KEDS-i ka njoftuar se sot dhe nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Kjo pasi do të ketë punime në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

19.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kv Lepenci – Qendra (kodi: 16100009 ) prej orës 10:00-10:30 dhe nga ora 13:30-14:00

Vendet: Shkolla e mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica Florim Kurrumeli Gllanaselle.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Sankofc te Ajazët me kodi:16100009095 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sankovc të Ajvazët.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve VHD 20 dhe tërheqja e përçuesve në degëzimin e Ajazve Sankovc.

3.

TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kv Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej orës 10:00 nga ora 13:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Demontim i shtyllave 10kV.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kv Bobi (kodi: 40043002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Stabiliment Nerodime ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV TS Jezerc – Kalanica me kodi: 40042003057) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

NS 10/0.4kV TS Jezerc – Verishta me kodi: 40042003058) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

NS 10/0.4kV TS Jezerc – Azemit me kodi: 40042003059) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

NS 10/0.4kV TS Mahalla Katunit me kodi: 40042003060) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

NS 10/0.4kV TS Jezerc – Ukëzmajli me kodi: 40042003061) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

NS 10/0.4kV TS TS Jezerc – Maqitevë me kodi: 40042003062) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV TS-NPSH-Veli Comerc (Rexhep Asllani)me kodi: 40042003188) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

NS 10/0.4kV TS-Nerodime (Lagjja Rekaj) me kodi: 40042003191) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private. .

Arsyeja: Kontrollimi i TS-ve, lëshuesve katodik, pastrimi i trasesë, dhe shtrëngimi i përçuesve.

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Levisha (kodi: 31000012) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujesjellesi, Qyteti, Jabllanica dhe Novoselan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (kodi: 30036002) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

3.

TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dogana Vermicë (kodi: 30035007) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja: vendosja e konzollës me shkarkues në shtyllën ekzistuese.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dejni (kodi: 82081007) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Ngritja dhe demontimi i shtyllave të betonit në largpërçues.

Gjilan

1

TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stublla (kodi: 61067001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthysi-Bentakosi i ri, gurthysi-Mogillte, fabrika – Ukësjellësit dhe Godeni.

Arsyeja: Ndërrim i izolatorëve të tensionit të mesëm, ndërrim i shtyllës 12- metërshe dhe shtrëngimi i përçuesve.

Mitrovicë

1.

TS 110/35/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Martiraj (kodi: 73000009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte dhe Begaj.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve në Karaq dhe në Gojbulë.

19.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kv Nr.27 Normalja (kodi: 11000010) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr.Labëria, rr.Ilirida, Bota Sot, Gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Gërmia, Pishina Gërmia dhe AUK-u.

Arsyeja: konvertimi i NS 10/0.4kV në 20kV.

Vërejtje! TS do të ndërprehen kohë pas kohe brenda kësaj kohe.

20.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: rr.Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtëpiake.

20.10.2021

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vrella (kodi: 54000002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1. do të ndërprehet:

Dalja 10kV Komogllava (kodi: 40000009) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Komogllava dhe Gërrlica.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik

/observeri/

Lexo edhe: LVV-LDK balotazh në pesë komuna, LVV-PDK tri përballje – të gjitha garat më 14 nëntor

Artikuj të ngjashëm