E shtunë, 24 Shtator, 2022
spot_img

Njoftimi i KEDS-it për ndërprerje të rrymës

- Advertisment -spot_img

KEDS’i ka njoftuar se shkaku i punimeve, disa komuna s’do të kenë sot energji elektrike.

Më poshtë gjeni njoftimin e plotë të KEDS:

15.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Fushë- Kosova II dhe Ido të ndërprehet:

LP 10kV Dalja nr.1 (kodi: 10012285) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: një pjesë e rr. Dardania, një pjesë e rr.Pajazit Islami, një pjesë e rr. Xhemajl Mustafa, një pjesë e rr. 28 Nëntori, një pjesë e rr. 17 shkurti dhe një pjesë te rr. Kuvendi i Lezhës.

Arsyeja: Rregullimi i fazimit të daljeve.

2.

Nga TS 35/10 kV Fushë Kosova II dhe Ido të ndërprehet:

LP 10kV Dalja nr.3 (kodi: 10012284) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Një pjesë e rr. Dardania, një pjesë e rr. Pajazit Islami, një pjesë te rr. Xhemajl Mustafa, një pjesë te rr. 28 Nentori, një pjesë e rr. 17 shkurti dhe një pjesë e rr. Kuvendi i Lezhës.

Arsyeja: Rregullimi i fazimit të daljeve.

3.

Nga TS 35/10 kV Fushë Kosova II dhe Ido të ndërprehet:

LP 10kV Dalja nr.5 (kodi: 10012286) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Pjese te rr. Dardania, Pjese te rr. Pajazit Islami, Pjese te rr. Xhemajl Mustafa, Pjese te rr. 28 Nentori , Pjese te rr. 17 shkurti , pjese te rr Kuvendi I Lezhes si dhe pjese e rr.Shefki Kuleta dhe Nora Kelmendi

Arsyeja: Rregullimi i fazimit të daljeve.

4.

Nga TS 35/10 kV Fushë- Kosova II dhe Ido të ndërprehet:

LP 10kV Dalja nr.2 (kodi: 10012385) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Një pjesë e rr. Nëna Terezë, një pjesë e rr. Aziz Zhilivoda, Vëllezërit Gërvalla dhe pjesë të rr. Rexhep Mala.

Arsyeja: Rregullimi i fazimit të daljeve.

5.

Nga TS 35/10 kV Fushë Kosova II dhe Ido të ndërprehet:

LP 10kV Dalja nr.4 (kodi: 10012384) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Një pjesë e rrugëve Rexhep Mala dhe Konstadin Kristoforidhi.

Arsyeja: Rregullimi i fazimit të daljeve.

6.

Nga TS 35/10 kV Fushë- Kosova II dhe Ido të ndërprehet:

LP 10kV Dalja nr.6 (kodi: 10012386) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Pjesë të rr. Lekë Dugagjini, pjesë të rr. Pjetër Budi dhe pjesë të rr. Nëna Terezë.

Arsyeja: Rregullimi i fazimit të daljeve.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Magure do të ndërprehet:

LP 10kV Fshatrat Magure (kodi: 41048002) nga ora 10:00 deri në orën 15:00

Vendet: Magure, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torinë dhe Gllanicë.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave ku ka nevojë.

Prizren

1.

Nga TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

LP 10kV Gorozhup (kodi: 30035008) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Gorozhubi, Mile, Plane dhe një pjesë të Zhurit.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me ato të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës aty ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave sipas nevojës.

2.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

LP 10kV Restelica (kodi: 30036002) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Lubovishtë, Kukjan, Vranishte, Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Fusha e Pejës (kodi: 50000009 ) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Bajraktarët, Kulla e Ministrit, Treboviq, Qunguri, Elsa, Nabërgjan, Lluga, LLabjan dhe Bllagaj.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera dhe shtrëngimi i rrjetit.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

LP 10kV Pataçani (kodi: 82000001) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

2.

Nga 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

LP 10kV Ratkoci (kodi: 82081006) nga ora 13:00 deri 16:00

Vendet: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

3.

Nga NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Qendra (kodi: 81000002) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Ibra, Ferhat Binishi (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Marin Barleti, Mazllum Lakuci, Mbretëresha Teuta, Nënë Tereza, Përmet Vula (një pjesë), Petro Nini Luarasi, Rruga Tirana, Skënderbeu (një pjesë), Tefik Çanga dhe Vëllezërit Frashëri.

Arsyeja: Montimi i shtyllës TM.

Gjilani

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

LP 10kV Stublla (kodi: 61067001) nga ora 12:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Gërnçar, Gjylekar (një pjesë), Goden (një pjesë), Lubishtë (një pjesë), Podgorcë, Ramnishtë, Stubull e Epërme, Stubull e Poshtme dhe Vërbovc.

Arsyeja: Drejtimi i konstruksionit metalik për TS Stubull.

15.10.2021

Punime nga KOSTT-i

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

TR1 dhe TR 2 – dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Ali Pashë Gucia (një pjesë), Anton Çeta, Ardian Krasniqi, Beteja e Kosharës, Haxhi Selim Qehaja (një pjesë), Hilmi Malushaj (një pjesë), Jashar Haxha (një pjesë), Konstandin Kristoforidhi (një pjesë), Muharrem Kelmendi (një pjesë), Nexhip Basha (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Pjetër Bogdani (një pjesë), Sylejmon Vokshi, TMK (një pjesë) dhe Xhelal Preveza (një pjesë), Brigadat Kosovare, Bushatlive (një pjesë), Elena Gjika (një pjesë), Enver Alaj (një pjesë), Fehmi Agani, Filip Shiroka (një pjesë), Frang Bardhi (një pjesë), Gjon Sereqi (një pjesë), Hasan Prishtina (një pjesë), Jakup Ferri (një pjesë), Kulla e Sheremetit (një pjesë), Lasgush Poradeci, Luigj Gurakuqi, Masakra e Tivarit (një pjesë), Mbretëresha Teutë, Mbreti Agron, Mbreti Piro, Mehmet Gradica (një pjesë), Mustafë Kelmendi, Nato-së, Plavës (një pjesë), Sali Bajraktari (një pjesë), Sefa i Najës (një pjesë) dhe Xhevat Begolli, Ardian Krasniqi, Beteja e Kosharës, Bukureshës (një pjesë), Eliot Engel, Fatmir Ukaj, Jashar Pasha, Kushtetuta e Kaçanikut, Lidhja e Pejës, Mbreti Piro dhe TMK-së, Ahmet Shala (një pjesë), Ardian Kelmendi (një pjesë), Ardian Krasniqi, Beteja e Junikut (një pjesë), Bike Aliu (një pjesë), Brigada 133 (një pjesë), Demostratat e vitit 1981, Elez Geci, Fetah Selca (një pjesë), Françesko Gjyzepe Bider, Hysen Bajri (një pjesë), Hysni Komoni, Muharrem Mitrovica (një pjesë), Myrtë Zeneli, Ploja e Rugovës, Qerim Begu, Salih Çeku, Sami Frashëri, Tefik Çanga (një pjesë), TMK-së (një pjesë), Tranziti (një pjesë), Viktimat e Pejës, Ardian Krasniqi (një pjesë), Beteja e Kosharës, Beteja e Loxhës, Bike Aliu (një pjesë), Brahim Nikçi (një pjesë), Brigada 135 (një pjesë), Brigada 136 (një pjesë), Brigadat Kosovare (një pjesë), Dardania 1,2 (një pjesë), Demë Ali Pozhari, e Apollonisë, e Vaskopojës, Edit Durham (një pjesë), Ernes Koliçi, Fatmit Ukaj (një pjesë), Françesko Gjyzepe Bider (një pjesë), Gjin Gazuli, Jani Vreto (një pjesë), Josip Rela (një pjesë), Kadri Bajri, Kongresi i Manastirit (një pjesë), Kushtetuta e Kaçanikut (një pjesë), Lumi i Bardhë, Martin Camaj, Ndue Perlleshi, Nikoll Ivanaj (një pjesë), Rexhë Gjonbalaj, Rrustem Bruqi, Ruzhdi Haxhijaj, Salih Çeku, Shen Jeronimi, Shpetim Bobi, Vëllezërit Lleshi dhe Viktimat e Pejës, 28 Nëntori, Agush Gjoci, Armend Kukleci, Bajram Curri, Bekim Berisha, Besnik Lajqi, Bill Clinton, e Vilsonit, Emrush Miftari, Esat Mekuli (një pjesë), Fatmir Ukaj (një pjesë), Hasan Cermexhia, Herojët e Dukagjinit, Hoxhë Tasini, Hysni Zajmi, Jashar Ajdini (një pjesë), Kongresi 6 (një pjesë), Lidhja e Pejës, Mehmet Akif Peja, Papa Klementi i XI (një pjesë), Qendra Tregtare, Sali Gashi, Sali Gjuka dhe Serbeze Gashi, Adem Jashari, Agim Qavderbasha (një pjesë), Bajram Curri, Bekim Berisha (një pjesë), Besnik Lajqi, Bill Clinton, Dervish Rozhaja, Esat Mekuli, Jahja Daci, Kalaja (një pjesë), Kuvendi i Lezhës (një pjesë), Mbretëresha Teutë (një pjesë), Mic Sokoli, Motrat Qirazi (një pjesë), Pandeli Sotiri (një pjesë), Qamil Morina, Ramiz Xhema, Rashiti i Aliagës, Remzi Hasani, Tahir Demaj (një pjesë), Vëllezrit Gërvalla dhe Zija Basha (një pjesë), Ahmet Gjikolli, Eliot Engel (një pjesë), Emrush Miftari, Gjemajl Shkololli, Gjenerali Wesley Clarc (një pjesë), Halil Agusholli, Jashar Pasha, Mbretëresha Teutë, Misin Mala, Çarshija e Gjatë, një pjesë e Sheshit Haxhi Zeka, Shpetim Bojku dhe Vesli Kllark (një pjesë), Eliot Engel (një pjesë), Enver Hadri (një pjesë), Hasan Prishtina (një pjesë), Isa Demaj, Mbretëresha Teutë, Medline Ollbright, Petro Marko (një pjesë), Sheshi i 3 Herojve dhe Sheshi Haxhi Zeka, Avni Rrustemi, Çajupi (një pjesë), e Rozafës (një pjesë), Fan Noli (një pjesë), Ismajl Qemajli (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mustafa Bakija, Miladin Popoviq, Mbreti Zog, Mithat Frashëri (një pjesë), Mon Belegu, Mulla Agani, Naim Frashëri, Oso Kuka, Sali Ukella dhe Xhevat Shkreli, e Çamerisë, Enver Hadri (një pjesë), Gjenerali Wesley Clarc, Halil Agusholli, Kehreman Malushaga (një pjesë) dhe TMK (një pjesë).

Fshatrat: Gllaviqicë, Jabllanica, Jabllanica e Leshanit, Kërstovc, Klinqinë, Leshan, Llabjan, Ramunë, Rosujë, Sferkë dhe Sferka e Thatë, një pjesë e fshatrave Bellopojë dhe Raushiq, Babiq, Dobërdol, Duboqakë (një pjesë), Firaj (një pjesë), Gorazhdecë, Llozhan, Millovancë, Pishtan (një pjesë), Poqestë, Ramun, Strellcë i Ulët, Vragoc, Zhllopek, si dhe pjesë e rrugës Tranzit, Ruzhdi Haxhijaj dhe Dardanija 1,2 dhe 3, Bllagaj, Llabjan, Pavlan, Qyshkë dhe Zahaq.

Arsyeja: Për shkak të intervenimit të domosdoshëm në LP 126/2 NS Pejë 2 – nga KOSTT-i.

16.10.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV Rashinca (kodi: 41046001) nga ora 09:30 deri 11:30

Vendet: fshatrat: Davidovc, Gjugjaj (Gjurkoc) (një pjesë), Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc dhe një pjesë e rrugës Komandant Kumanova.

Arsyeja: Energjizimi i linjës 10(20) kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

LP 10kV Dheu i Bardhë (kodi: 60062013) nga ora 13:00 deri në 15:00

Vendet: Lagjja Dheu i Bardhë, rr. Reshat Ymeri, Elevia Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi dhe Agim Rashiti.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

/observeri/

Lexo edhe: Blinken vlerëson perspektivën evropiane të Ballkanit Perëndimor

Artikuj të ngjashëm