E shtunë, 3 Dhjetor, 2022
spot_img

Njoftimi i KEDS-it për ndërprerje të energjisë elektrike

- Advertisment -spot_img

Shkaku i disa punimeve, disa komuna të vendit sot do të përballen me ndërprerje të energjisë elektrike.

Më poshtë gjeni njoftimin e KEDS për vendet që s’do të kenë rrymë:

16.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qytet e fshatra (Kodi: 73000003)prej orës 15:30 derinë ora 16:30

Vendet: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja: Bartja e rrjetit në shtylla të reja.

Pejë

1.

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10KV Dobrusha (Kodi: 50052001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrusha eEpërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhoti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV LP Industrial – Kllokot (Kodi: 61065005) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

Vendet: fshatrat: Mogillë, një pjesë e Vitisë, te Zahirët, Tafa-benzin, Leo-com, Zefi BlindMlini-“Loni”, Migrosi, Erabi, Xhela-mobileria, Betonjerka, Gashi-P, Augustini-P, TSSH-betoni, Fabrika e Ujit-Natyral, Njazi Mjekra, Art-Projekt, LiridonMustafa, Ridvan Aliagiq de Bujku.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm dhe pastrim traseje.

2.

TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalj 10 kV Kllokoti (Kodi: 61065004) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekar.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm.

3.

TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stublla (kodi: 61067001) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthysi-Bentakosi i Ri, gurthysi-MOGILLTE, fabrika – Ujësjellësit dhe Godeni.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllë së tensionit të mesëm.

4.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000001) prej orës 10:00 deri nëora 14:00

Vendet: Kopërnica, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë dhe Sotllar.

Arsyeja: Degëzimi Lisockë – Vendosja e 4 shtyllave të reja të drurit 12 m.

Prizren

1

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresana (Kodi: 30036007) prej orës 09:00 deri nëora 16:00

Vendet: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe; afariste: N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kukdhe Restoran Opoja.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

2.

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellobradi (Kodi: 30036008) prej orës 09:00 deri nëora 16:00

Vendet: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne,Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym i Sharrit; Afariste:”ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi: 10014011) prej orës 10:00 deri nëora 14:00

Vendet: Janjevë, Shashkovc, Akllap, Tërbuvc, Gushtericë e Epërme dhe Shushicë.

Arsyeja: Kontrollimi i TS-ve, lëshuesve katodik dhe pastrimi i trasesë.

18.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashticë Radashec (Kodi: 14016001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Plemetin (Kodi: 15019003) prej orës 10:00 deri nëora 15:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Milloshevë (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bunjakët (Kodi: 60024002) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Bunjakët; minierat; Kllokoq, Flotacioni; Nisnakov,Vakovc dhe Gërbesh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J10 Bresalci 1 (Kodi: 63000010) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00.

Vendet: Bresalc, Koretishtë, Poneshë, Parallovë, Vërbicë e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave dhe shtrëngimi i përçuesve.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobroshi (Kodi 80080007) nga ora 10:00 dhe prej orës 15:00

Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë (një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubull; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve në segmentin Batushë.

2.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Denji (Kodi: 82081007)prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bobi (Kodi: 40043002) prej ores 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneveTS-ve, lëshuesve katodi,pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

Prizren

1.

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rapça (Kodi: 30036009) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rapça e Ulët, Rapça e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Kërstec i Ulët, Kërstec i Naltë, Rrenci, Ferma TS- BerhamJonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë dhe TS-Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

18.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Gllobar dhe Tërrstenik.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri dhe energjizimi i trafostacioneve me rrjet te ri

3.

NS 110/10 kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimin e kyçjeve shtëpiake.

Ferizaj

1

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi I fshatrave (kodi: 40000002) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshati i Vjeter, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja: Demontimi i rrjetit te vjetër sipas projektit investiv.

18.10.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bodrumi (Kodi: 30000014) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III dhe Zym.

Arsyeja: Tokëzimi i konzollave të tensionit të mesëm sipas pëlqimit elektro-energjetik.

18.10.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS. 10/04kV Norbert Jorkli 1 (Kodi: 11000018089) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rr. Asim Luzha dhe rr. Bedri Shala një pjesë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS. 10/04kV TS Prizreni 1 (Kodi: 12000016073) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rr. Hamz Jashari dhe rr. Lordi Bajron një pjesë.

Arsyeja: Energjizimi i sistemit hyrje/dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

19.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kyqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

NS 110/10 kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtëpiake.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Fakulteti i Ndërtimtarisë (kodi: 11000019093) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

NS 10/0.4kV Bregu i Diellit I trafo 4 (kodi: 11000019080) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

NS 10/0.4kV Bregu i Diellit I trafo 9 (kodi: 11000019085) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

NS 10/0.4kV Bregu i Diellit I trafo 6 (kodi: 11000019082) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Bregu i Dellit– një pjesë.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve, kokave dhe energjizimi I kabllove te reja

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Fakulteti elektroteknik (kodi: 11000016094) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Fakulteti elektroteknik.

Arsyeja: Punimi I lidhëseve, kokave dhe energjizimi i kabllove tëreja.

5.

TS 110/10(20)kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Bregu i Diellit 1 TS 7 (kodi: 19100017084) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

NS 10/0.4kV Bregu I Diellit I trafa 10 (kodi: 19100017086) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

NS 10/0.4kV Qendra tregtare (kodi: 19100017085) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

NS 10/0.4kV S. shpërndarës Bregu I Diellit 8 (kodi: 19100017083) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Bregu i Diellit një pjesë.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve, kokave dhe energjizimi i kabllove tëreja.

6.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Florin Krasniqi” (objektet banesore) (kodi: 11000020190) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

NS 10/0.4kV Ontexi Construction (kodi: 11000020228) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Florin Krasniqi” (objekti banesor), Ontexi Construction –Florin Krasniqi.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve, kokave dhe energjizimi i kabllove tëreja.

/observeri/

Lexo edhe: Gjenden të vdekur 4 persona në një hotel në Qerret

Artikuj të ngjashëm