E hënë, 6 Dhjetor, 2021
spot_img

Njoftimi i KEDS-it për ndërprerje të energjisë elektrike nesër

- Advertisment -spot_img

KEDS ka publikuar njoftimin për punimet në rrjet që do të ndodhin gjatë ditës se premte në disa zona ne Kosovë.

Njoftimet nga KEDS për punimet ne rrjet:

29.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat Magure (kodi 41048002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Magure, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torinë, Poturovc, Gllanicë

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10 KV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (kodi 10014011) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Terbuvci, Gushterica e Epërme dhe Shushica.

Arsyeja: Bartje e përçuesve nga shtyllat e vjetra të dëmtuara në shtylla të reja të betonit të vendosura ditë më parë.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusht-Gorozhup (kodi 30035008) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Gorozhubi, Mile,Plane dhe një pjesë e Zhurit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragabili (kodi 82082006) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini (kodi 81000005) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

3.

Nga TS 110/35/10 KV Rahovec do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pataçan (kodi 82000001) prej orës 11:00 deri në ora 12:30

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja: Rregullimi i ndarësit të tokëzimit.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zallqi (kodi 50052003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Drejë.

Arsyeja: Riparim komplet i nënstacionit 10/0.4 kV Zallq-Shkolla.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 KV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tregu i Blertë (kodi 70000002) prej orës 10:00 deri në ora 13:30

Vendet: Qytetin- një Lagje.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove nëntokësore 10 kV.

30.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej ores 09:00 – 17:00

Vendet: Rr.Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtëpiake.

30.10.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J 13 Z.Industriale-Aragoniti (kodi: 10000009) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Eulex, Aragoniti dhe Fakulteti i Bujqesisë.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve të tensionit të mesëm, sipas zgjidhjes teknike.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 5 (kodi: 80080013) prej orës 09:00-09:30 dhe ora 14:30-15:00

Vendet: rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Demush Taha, Dërgut Vokshi, Hasan Dashi, Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Përmet Vula, Shefki Shasivari dhe Tahir Efendija.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i STM.

2.

Nga TS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS 5 (kodi: 80080013340) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Nëna Terezë -një pjesë, rr.Luigj Gurakuqi – një pjesë, rr. Bardhyl Çaushi një pjesë

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjtik.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betonjera (kodi: 30000004 ) prej orës 12:00 deri në ora 17:00

Vendet: Votra, Ortakolli 1, Oratkolli 2, Ben Aff, Lux Dekor dhe Ortakoll II.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

1.

Nga TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Islam Jetullah Balaj “Graniti&Co (kodi: 32000022005) prej orës 11:00 deri 14:00

Vendet: Objekti Islam Balaj Graniti & Co.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

/observeri/

Lexo edhe: A ka koalicion të fshehtë LDK-PDK në Podujevë

Artikuj të ngjashëm