E hënë, 16 Maj, 2022
spot_img

Njoftimi i KEDS-it për ndërprerje të energjisë elektrike nesër

- Advertisment -spot_img

KEDS ka bërë të ditur se në disa komuna do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Kjo për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimi i plotë:

Prishtinë

 1.

Nga NS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llapushniku (Kodi: 16023003) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleqkë e Re.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashticë-Radashevc (kodi: 14016001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: ndërprerje e domosdoshme për shkak të ngarkimit të Linjës  së re 10 k V Grashticë deri te Carvadikët.

3.

Nga  TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 35/10kV Koliqi (kodi 140160) dhe NS 35/10kV Batllava (kodi 140150),  pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 00:10  deri ne ora 00:40.

Vendet: Grashtice, Radashec, Koliqi, Ballabani dhe Nishevci, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode dhe Fabrika e Ujit Alpet, Ujësjellsi rajonal “Batllava”, Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti dhe MAP Burgu i Sigurisë së Lartë, Europlast-Siqevë dhe SH.P.K.-LLC”APOLLONIA”  Fabrikë e Tjegullave.

Arsyeja: punimi i kokes kabllovike 35kV

Mitrovicë

 1.

Nga NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Likovci (Kodi: 74000001) nga ora 10:00-15:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 110/10kV Mitrovica do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV 10kV Lulishtja (Kodi: 70000010001)  nga ora 09:30 deri në ora 14:30

Vendet: Një pjesë e rr.Eset Ibishi, një pjesë e rr.Gani Musa,një pjesë e rr.Nexhip Dragaj

Arsyeja: Zëvendsimi i rrjetit ajror me kabell ABC

Pejë

1.

NS 35/10 kV Peja II do te ndërprehet:

Dalja 10kV Rugova (kodi: 50051006) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishtë 1, Drelaj 2 dhe Bregu Kuqishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

 2.

Nga NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku (Kodi: 52000011)  nga ora 08:00 deri në ora 11:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërmer, Volljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi  dhe Qeskova.

Arsyeja: Shtërngimi i përçuesve të tensionit të mesëm, fshati Sferëk dhe intervenimi në Transformator  TS Përqeva

1.Gjilan

 1.Nga NS 35/10kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zhegra (Kodi: 61066006) nga ora 11:00-13:00

Vendet: Zhegera, Lladova, Llashtica (një pjesë), Shurdhan, Pidiqi, Selishta, Çeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj dhe Demirët.

Arsyeja: Zgjërimi i blindës së trafostacionit me (kod:61066006350 )nga Inxhinieringu.

2.

Nga NS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Frigoriferi (kodi 60061005) prej orës 00:01  deri ne ora 02:00

Vendet: RR.Vllezërit Frasheri,Rr.Qarkore,një pjesë e lagjes Dheu I Bardhë.

Arsyeja: Mbushja e rezervareve të trafove me vaj, kontrollimi i paneleve të TU, si dhe pastrimi i trafove (planifikimi për mirëmbajtjen e trafove).

11.11.2021

Punime në projekte investive

Pejë

1.

Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Lagjja Lataj Carrabreg   (kodi: 53000003019) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Një pjesë e rr.Bekim Berisha.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

11.11.2021

Punime nga palët e treta

 Gjakovë

 1.

Nga NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV   Dalja 5  (kodi: 80080013) prej orës 09:00-09:30 dhe ora 11:30-12:00

Vendet: rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Demush Taha, Dërgut Vokshi, Hasan Dashi, Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Përmet Vula, Shefki Shasivari, dhe Tahir Efendija.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i STM.

 2.

Nga NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS 5  (kodi: 80080013340) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: rr. Nëna Terezë një pjesë, rr.Luigj Gurakuqi-një pjesë dhe rr. Bardhyl Çaushi- një pjesë.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prishtinë

1.

Nga NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Podujeva  5  në NS 10/0.4kV Stabiliment – Lagjja e Kuvajtit  nga 11:00 -15:00

NS 10/0.4kV                                                        (Kodi:14000005344)

NS 10/0.4kV                                                       (Kodi:14000005335)

NS 10/0.4kV Ballovc te shkolla                   (Kodi:14000005220)

NS 10/0.4kV Lagjja e Kuvajtit                      (Kodi:14000005037)

NS 10/0.4kV Ballovc 2 Bujaket                    (Kodi:14000005045)

NS 10/0.4kV Ballovc 3 te lagja e Kuvajti t(Kodi:14000005046)

NS 10/0.4kV Ballovc Nishefcët RT 2015  (Kodi:14000005262)

NS 10/0.4kV Ballovc 1 Mehonët                                (Kodi:14000005044)

                                                                                 (Kodi:14000005346)

Vendet: Lagjja e Kuvajtit, Ballovci- një pjesë Shasivari dhe Tahir Efendija.

Arsyeja: Energjizimi i linjës së re 10kV, sipas pëlqimit elektro-energjtik.

2.

Nga NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Preoci (Kodi: 10000001) nga 09:00 -09:15  dhe nga ora  11:45-12:00

Vendet: Preoci, Llapnasella, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll,

Hotel Emerald, EBC Cosmetic, Auto Mekanika .

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i urave TM.

3.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  J35 Veterniku II  në Stabilimentin 10/0.4kV Preoc nga ora   09:00 -12:00

NS 10/0.4kV Ban. Priv. te shk. L.P.                            (Kodi:19000035020)

NS 10/0.4kVKamp shtepiza- Petrit Deqani           (Kodi:19000035011)

NS 10/0.4kV NTP” ARBERIA”(Clirimi)                      (Kodi:19000035016)

NS 10/0.4kVZenel Beqiri(Depo te Luli)                  (Kodi:19000035028)

NS 10/0.4kVPetroll Company                                     (Kodi:19000035029)

NS 10/0.4kVPreoci 3  ( TE Mercedesi)                     (Kodi:19000035003)

NS 10/0.4kV Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)              (Kodi: 19000035004)

NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”                                (Kodi:19000035156)

NS 10/0.4kV Gani Aliu                                                   (Kodi:19000035161)

NS 10/0.4kV Driton Mehmeti                                     (Kodi:19000035164)

NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY                          (Kodi:19000035276)

NS 10/0.4kV Naser Mustafa-obj banesor              (Kodi:19000035047)

NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000035137)

NS 10/0.4kV  Obj.priv. Hamdi Mehmeti(ob. elipsa)(Kodi:19000035012)

NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti(Kodi:19000035129)

NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica                                 (Kodi:19000035138)

NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk              (Kodi:19000035146)

NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k(Kodi:19000035159)

NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk                               (Kodi:19000035162)

NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci      (Kodi:19000035163)

NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi      (Kodi:19000035248)

NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani  (Kodi:19000035273)

NS 10/0.4kVHysen Shabani NPT “GAMMA”        (Kodi:19000035249)

 Vendet: Banesat, Rruga pergjate Magj. Prishtine – Ferizaj,

Arsyeja: Vendosja e konzolles TM, sipas PE.

/observeri/

Lexo edhe: MSh njofton se shtetasit e huaj mund të vaksinohen kundër COVID-19 edhe në Kosovë

Artikuj të ngjashëm