E hënë, 23 Maj, 2022
spot_img

Moshat e viktimave të sotme nga COVID-19

- Advertisment -spot_img

Shtatë persona kanë vdekur si pasojë e koronavirusit brenda 24 orëve të fundit në Kosovë.

Katër viktima janë meshkuj dhe tri janë femra.

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar edhe grupmoshën e shtatë viktimave të fundit nga koronavirusi.

Një viktimë është mbi 80 vjeç, dy viktima janë të grupmoshës 70-79, dy viktima janë të grupmoshës 60-69 dhe dy viktimat e fundit janë të grupmoshës 50-59 vjeç.

Vaksinimi mbetet metoda më efikase e parandalimit të vdekjes nga koronavirusi./observeri/

Lexo edhe: Rastet e reja me COVID-19 në Kosovë

Artikuj të ngjashëm