E diel, 22 Maj, 2022
spot_img

Miratohet rregullorja për regjistrimi i veturave të bëhet pa pasur nevojë të paguhet Tatimi në Pronë

- Advertisment -spot_img

Qeveria e Kosovës ka miratuar projekt-rregulloren që i mundëson qytetarëve regjistrimin e veturave pa e paguar Tatimin në Pronë.

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati në mbledhjen e sotme të ekzekutivit tha se shfuqizimi i udhëzimit administrativ do të mundësojë regjistrimin më të lehtë dhe më shumtë të veturave.

Kjo projekt-rregullore përcakton shërbimet komunale që pezullohen nga Komuna, duke adresuar një prej aspekteve problematike të administrimit të Tatimit në Pronë – mbledhjen e detyrimeve të papaguara të Tatimit në Pronë

tha ai.

Artikuj të ngjashëm