E martë, 30 Nëntor, 2021
spot_img

Ministria e Financave hap konkurs pune për 100 praktikantë me pagesë në Administratën Tatimore të Kosovës

- Advertisment -spot_img

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) do të pranoj 100 punëtorë për t’u angazhuar si praktikantë për gjashtë muaj.

Kjo gjë është mundësuar pas një marrëveshje të ATK-së me Ministrinë e Financave, Punës dhe Transferëve (MFPT) dhe Agjencisë së Punësimit (APRK).

Ministria e Financave, Punës dhe Transferëve (MFPT), Agjencia e Punësimit (APRK) dhe Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) kanë nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit për angazhimin e 100 personave në praktikë profesionale në Administratën Tatimore të Kosovës, angazhimi i tyre është për gjashtë (6) muaj me pagesë

thuhet në njoftim, përcjell Observeri.

Artikuj të ngjashëm