E hënë, 15 Gusht, 2022
spot_img

MBP: 10110 targa të administruara në mbarë territorin e Kosovës

- Advertisment -spot_img

Ministria e Punëve të Brendshme përmes një postimi në facebook ka njoftuar se gjatë periudhës 20-26 shtator janë administruar gjithsej 10 mijë 110 targa të përkohshme, shkruan Observeri.

Në njoftim thuhet se këto targa janë lëshuar në të gjitha Pikat e Kalimit Kufitar dhe Qendrat e Regjistrimit të Automjeteve në Kosovë.

Detajet më poshtë:

Lexo edhe: Kurti tregon se a do të ketë ndërhyrje të KFOR-it në veri

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "OSOVES UBLKA AGJENCIA REGJISTRIMIT TARGAT PERKOHSHME Të dhënat statistikore PIKAT KALIMIT KUFITAR DHEU BARDHE 2597 QENDRAT REGISTRIMITTE AUTOMJETEVE MERDARE PRISHTINE KAMENICE MUÇIBABE- 1319 VERMICE 365 206 KULLE 345 DRAGASH 90 HANI ELEZIT 204 MUTIVODE 114 LIPJAN-159 STANÇIQ 86 120 JARINJE 13 BERNJAK 11 NOVOBERDE 80 VERIORE 166 -22 GLLOBOQICE- QAFE PRUSHI MORINE 1 PEJE-26 ISTG-24 MITROVICE 65 GJAKOVÄ- 2 GLLOGOC- ZUBINPOTOK ZVEQAN-4 GRAÇANICE- 322 LEPOSAVIQ- 14 SHTIME SKENDERAJ-2 PODUJEVÄ MAMUSHE- MAHSHEVE 0 JUNIK KAÇANIK- SUHAREKE 0 7430 2680 TOTALI 10110 20 26S TATOR 2021"

Artikuj të ngjashëm