E enjte, 9 Dhjetor, 2021
spot_img

Masat e reja anti-covid, trafiku urban i rikthehet orarit të plotë

- Advertisment -spot_img

Masat e reja kundër coronavirusit kanë hyrë dje në fuqi, ku në kuadër të tyre janë bërë disa ndryshime në sektorë të ndryshëm.

E në bazë të këtyre masave, trafiku urban në Prishtinë ka njoftuar që tani të gjitha linjat do të mbahen me orar të rregullt siç ishte më herët.

Të nderuar qytetarë në bazë të vendimit të Qeverisë me Nr.01/41 të datës 23.10.2021, autobusët nga sot do të qarkullojnë në të gjitha linjat e TU sipas orarit të rregullt nga ora 06:00-22:00. Ndërsa kërkojmë mirëkuptim sepse jemi të obliguar ti zbatojmë këto masa të cilat kërkojmë ti zbatoni edhe ju sipas pikës së vendimit: Ndalohet hyrja në mjetet e transportit publik pa maskë dhe operatorët e transportit rrugor të udhëtareve lejohen të punojnë duke shfrytëzuar 50% të kapacitetit të ulëseve

thuhet në njoftim.

Artikuj të ngjashëm