E diel, 2 Tetor, 2022
spot_img

Kuvendi të hënën mban seancën e parë plenare në vjeshtë

- Advertisment -spot_img

Kuvendi i Kosovës do ta nisë të hënën seancën e parë plenare për sesionin vjeshtor.

Sipas njoftimit, seanca do të mbahet me fillim nga ora 10:00.

Rendi i ditës:

Deklarimet jashtë rendit të ditës,

Pyetjet parlamentare,

Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,

Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-013 për të drejtat pronësore të shtetasve të huaj në Republikën e Kosovës,

Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-017 për Agjencinë për parandalimin e korrupsionit,

Formimi i Komisionit Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për 8 (tetë) anëtarë nga komuniteti shqiptarë dhe 1 (një) anëtar nga komuniteti serb në Bordin e RTK-së.

Artikuj të ngjashëm