E martë, 30 Nëntor, 2021
spot_img

Kurti shkon në Krushë të Madhe për t’i dhënë përkrahje Korenicës

- Advertisment -spot_img

Albin Kurti ka qëndruar në Krushë të Madhe për t’i dhënë përkrahje kandidatit të tyre, Visar Korenicës.

Në Krushën e Madhe e të njohur për banorët e ndershëm e punëtorë, Kryetari në ardhje, Visar Korenica, bashkë me Kryeministrin, Albin Kurti, bashkëbiseduan për mundësitë e zhvillimit ekonomik në atë anë, për prodhimin vendorë që me buxhetin e ri do të mbështetet fuqishëm, dhe për ndërlidhjen e qeverisjes lokale me atë qendrore drejt bashkëqeverisjes për katër vitet e ardhshme.

Albin Kurti – Kryeministër i Kosovës

/observeri/

Lexo edhe: Bekë Berisha: Do ta rrënojmë objektin e Komunës për të ndërtuar parking

Artikuj të ngjashëm