E martë, 30 Nëntor, 2021
spot_img

Kriteret për t’u bërë pjesë e Policisë e Kosovës

- Advertisment -spot_img

Policia e Kosovës ditë më parë ka hapur konkurs për pranimin e policëve të rinj.

Në njoftim bëhet e ditur se kandidatët që aplikojnë për zyrtarë policorë në Policinë e Kosovës duhet t’i përmbushin kriteret e moshës nga 18-30 vjeçar dhe të jenë në gjendje të mirë fizike mentale e emocionale.

Ndër të tjera aty potencohet se kandidatët nuk duhet të posedojnë në vend të dukshëm tatuazh (fytyrë, qafë, duar).

Këto janë disa nga kriteret kryesore:

  • Të jetë shtetas i Republikës së Kosovës
  • Të jetë i moshës 18-30 vjeçar
  • Të ketë të përfunduar shkollimin e mesëm
  • Të jetë në gjendje të mirë fizike, mentale dhe emocionale
  • Të mos jetë i dënuar për ndonjë vepër penale
  • Të mos posedojë në vend të dukshëm tatuazh (fytyrë, qafë, duar)
  • Të ketë integritet personal dhe vlera të larta etike

/observeri/

Lexo edhe: Kurti: Serbia do bosnjëzimin e Kosovës, s’e lejoj, qofsha në opozitë apo pushtet

Artikuj të ngjashëm