E martë, 7 Dhjetor, 2021
spot_img

SHSKUK: 69 pacientë po trajtohen me COVID-19

- Advertisment -spot_img

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës ka njoftuar se 69 pacientë po trajtohen në tërë Kosovën për koronavirus. SHSKUK-ja ka njoftuar se prej tyre, 32 janë në oksigjenoterapi dhe 4 në mjekim intensive me gjendje më të rënduar shëndetësore.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 11 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 26 pacientë, post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 2 pacientë

Spitali i Gjakovës, 11 pacientë

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Gjilanit, 1 pacient post-covid

Spitali i Mitrovicës, 10 pacientë

Spitali i Ferizajt, 3 pacientë

Artikuj të ngjashëm