E diel, 27 Nëntor, 2022
spot_img

Punime në rrjet, vendet ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

- Advertisment -spot_img

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit KEDS ka njoftuar se nesër në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari i punimeve dhe i ndërprerjes së rrymës sipas rajoneve të vendit:

Prishtinë

1.

TS 35/20 kV Fushë- Kosova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dalja F.K Nr 6  (Kodi: 10012386) nga ora 11:00 – 14:00

Vendet: Rr. Lek Dukagjini, rr. Shkolla shqipe, rr. Vëllezërit Majaci dhe rr.Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele dhe kontrollimi i transformatorëve.

2.

TS 35/20 kV Fushë- Kosova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dalja F.K Nr 4  (Kodi: 10012384) nga ora 11:00 – 14:00

Vendet: Rr. Ismajl Kodra, rr. Azem Jashanica, rr. Ramadan Berisha, rr. Konstantin Kristoforidhi, rr. Onufri, rr. Rexhep Mala, rr. Vëllezërit Gërvalla, dhe rr. Kruja.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele dhe kontrollimi i transformatorëve

3.

TS 35/20 kV Fushë- Kosova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dalja F.K  Nr2. (Kodi: 10012385) nga ora 11:00 – 14:00

Vendet: Rr. Aziz Zhilivoda, rr. M9 (një pjesë), rr.Dimali (një pjesë), rr.Nënë Tereza ( një pjesë), rr. Fahri Fazliu, rr. Pal Paluqi, rr. Vëllezërit Gërvalla, rr. Llapit ( një pjesë), rr. Bedri Pejani dhe rr. Rexhep Mala.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele dhe kontrollimi i transformatorëve.

Ferizaj

1.

TS 35/10(20) kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat Magure   (Kodi: 41048002) nga ora 11:00 – 15:00

Vendet: fshatrat: Blinaj (një pjesë), Dobrajë e Madhe, Dobrajë e Vogël, Krojbardh (Dobrajë e Madhe), Leshan (Gllanicë) (një pjesë), Magurë, Medvec, Poturoc, Qylagë, Rrezja, Torinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoqa e qytetit  (Kodi: 30035005) nga ora 10:00 – 15:00

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet në stabilimentin Malaj:

TS 10/04 kV Malaj (kodi 50051006007) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Pepaj (kodi 50051006008) prej orës 10:00  deri ne ora 15:00

TS 10/04 kV Koshutan (kodi 50051006009) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Shkrelë (kodi 50051006010) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Dugaivë (kodi 50051006011) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Koshutan  Hajlë (kodi 50051006029) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Malaj, Pepaj, Koshutan, Koshutan  Hajlë, Shkrelë dhe Dugaivë.

Arsyeja: Pastrimi i linjës 10kV nga vegjetacioni dhe shtrëngimi i përçuesve.

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do  të ndërprehet:

TS.10/04 kV Lagjja e Spitalit 3 (kodi: 19000038178) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Rr. Muharrem Fejza- një pjesë.

Arsyeja:  Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Artikuj të ngjashëm