E premte, 3 Dhjetor, 2021
spot_img

Punime në rrjet, KEDS tregon për vendet ku nesër do të ndalet rryma

- Advertisment -spot_img

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

Rajoni i Prishtinës

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j10 Shaban Shala (Kodi: 13000017) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Rr. Shaban Shala.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j11 Kodra e Trimave 11 (Kodi: 13000005) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Kodra e Trimave 10, Kodra e Trimave 11, Kodra e Trimave 6 dhe Nexhmi Llumnica.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j12 Kodra e Trimave 7 (Kodi: 13000006) prej orës 12:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Kodra e Trimave, Kolovica e Re dhe Kolovica e Vjetër.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j13 Pompat (Kodi: 13000011) prej orës 13:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Pompat e ujit.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j14 Qendra e Panaireve (Kodi: 13000018) prej orës 14:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Qendra e Panaireve.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bardhi i Madh (Kodi 15018018) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

Rajoni i Gjakovës

1.

Nga TS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pataçani (Kodi: 82000001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja: Demontimi i shtyllave të thyera dhe ngitja e shtyllave 12m.

2.

Nga TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm në degëzimin Kijevë-Stapanicë.

Rajoni i Gjilanit

1.

TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kllokoti (Kodi: 61065004) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekarë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave 12m dhe shtrëngimi i përçuesve.

Rajoni i Mitrovicës

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci I do të ndërprehet:

LP 10kV Betonjerka (Kodi:70000104) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja: Kalimi i rrjetit nga shtyllat e vjetra në të rejat.

2.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Klinë Epërme, Lagjet Mecini dhe Berani, Qubrel, Kotorr, Vitak, Kastriot, Runik, Banjë, Suriganë, Radishevë, Qitakë, Leqinë dhe Tërrnovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Rajoni i Pejës

1.

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zallqi (Kodi: 50052003) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Gurakoc Musollët, Gurakoc, Prekallë, Trubohoc, Zabllaq, Zallq, Shalonovicë, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Drejë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera Shalnovicë, pastrim traseje ndërrimi i izolatorëve.

2.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kastrati (kodi: 51000007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Rajoni i Ferizajt

1.

TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (Kodi 40043004078-081-083-084-085-079-080) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Nikaj, Korbiliq dhe Lirishtë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

2.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (Kodi: 40042002027-038-036-026-040-183-189-186-242, 258, 039, 037) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Banja, Gërlicë e Epërme, Sllatinë dhe Baincë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Punime në projekte investive

Rajoni i Prishtinës

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen kohë pas kohe sipas nevojës:

NS 10/04 kV që do të mund të mbesin pa furnizim nga ora 08:00 deri në ora 20:00 :

NS 10/04kV Rezervoari 1 (Kodi:11000018087)

NS 10/04kV Rezervoari 1 (Kodi:11000018109)

NS 10/04kV Pompat e Ujësjellësit Batllavë (Kodi:11000018120)

NS 10/04kV Labi-com (Kodi:11000020122)

NS 10/04kV Milazim Veliu rr.Sali Nivica (Kodi:11000020173)

NS 10/04kV Dukë Llullaku Balaj”AGRO TRADE&FIDOLA CONSTRUCTION (Kodi:11000020260)

NS 10/04kV Banesat e Zariqëve 2 (andej Prronit) (Kodi:11000020153)

NS 10/04kV Arbër Kryeziu “ROYAL” SH.P.K (Kodi:11000022261)

NS 10/04kV Korab Gashi”VG CONSTRUCTION” (Kodi:11000022242)

NS 10/04kV Ekrem Qarolli “Partner Dervisholli Ing”Sh.P.K (Kodi:11000017265)

NS 10/04kV NN” Mataj” (Kodi:11000017171)

NS 10/04kV Lorent Loshaj “LENTI Construction”sh.p.k (Kodi: 11000017098)

NS 10/04kV Lagjja e Spitalit 10 (R.Hajdari) (Kodi:11000017102)

NS 10/04kV e Spitalit 10 (R.Hajdari) (Kodi:11000017133)

Lagja e Spitalit 10 (R.Hajdari) (Kodi:11000017101)

NS 10/04kV privat Lirie Morina”PRINCESHA CONSTRUCTION” SHPK, (Kodi:11000022258)

NS 10/04kV Ekrem Qarolli “PARTNER&DERVISHOLLI”SH.P.K (Kodi:11000019257)

NS 10/04kV Shpk.”Partner & Dervisholli” (Kodi:11000019225)

Vendet: Rezervuari 1, Labi com, një pjesë nga rr.Sali Nivica, Agrotrade dhe Fidola Construkcion, Banesat e Zariqve 2 (anej prronit), “Royal” SH.P.K,VG, Partner Dervisholli, Mataj, Lenti construction, Lagjja e Spitalit 10 dhe Princesha Construction.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen kohë pas kohe sipas nevojës:

NS 10/04 kV nga ora 08:00 deri në ora 20:00 si me poshte:

NS 10/04kV Misin Deli Thaqi”LIRIMI ACL”SH.P.K

(Kodi:19000025259)

NS 10/04kV Valon Vataj”KAWA GROUP”SH.P.K

(Kodi:19000025074)

NS 10/04kV Rojal shpk.-Arber Kryeziu

(Kodi:19000025026)

NS 10/04kV NPT “Burimi Comerc” 1

(Kodi:19000025024)

NS 10/04kV Bali Sherif Kabashi “CIMA”SH.P.K

(Kodi:19000025160)

NS 10/04kV ROYAL

(Kodi:19000025015)

NS 10/04kV Global Construction

(Kodi:19000025020)

NS 10/04kV NPN “Fatlindi”-Musli Ramadani

(Kodi:19000025021)

NS 10/04kV Naser Deliu NNT “Valoni”,

(Kodi:19000025156)

NS 10/04kV Liridoni

(Kodi:19000025164)

NS 10/04kV Sanije Berisha

(Kodi:19000025096)

NS 10/04kV NP. Besa Comerce

(Kodi:19000025023)

NS 10/04kV Lagjja e Spitalit 1

(Kodi:19000025011)

NS 10/04kV Lagjja e Spitalit 9

(Kodi:19000025014)

NS 10/04kV NS 35/10kV Burim Bajraktari”IN TIME”SHPK

(Kodi:19000025161)

Vendet: Lirimi ACL, Kawa Group, Royal Shpk, Burimi Comerc, Cima Shpk, Royal, NPN Fatlindi, NNT Valoni, Liridoni, Besa Comerce, Lagja e Spitalit 1, Lagja e Spitalit 9, In Time SHPK.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

3.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet kohë pas kohe sipas nevojës:

Dalja 10kV Mati 3 (Kodi: 19000033) prej orës 08:00 – 20:00

Vendet: Një pjesë e rr. Muharrem Fejza, Ernest Koliqi, një pjesë e rr. Prekazi, një pjesë e rr. Ahmet Gashi, një pjesë e rr. Malush Kosova.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

Artikuj të ngjashëm