E hënë, 27 Qershor, 2022
spot_img

Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

- Advertisment -spot_img

Kompania për shpërndarjen e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se nesër për shkak të punimeve në sistemin energjetik në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Sipas njoftimit nga KEDS, ky do të jetë orari dhe rajonet në të cilat do të ketë intervenime gjatë ditës së nesërme:

Pejë

1.

Nga NS 110/10kV Peja  2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kastrati (Kodi: 51000007) prej orës 10:00 deri  15:00

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me ato të rejat, ndërrimi i përçueseve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës aty ku mundet të riparohet, dhe ndërrimi i konzollave sipas nevojës etj.

2.

Nga NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gurakoci (Kodi: 50052002) prej orës 11:00 deri  14:00.

Vendet: Gurakoc, Gurakoc Kulla, Gurakoc 35 i vjetëri.

Arsyeja: Pastrim i linjës.

Mitrovicë

1.

Nga Stabilimenti 10kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betonjerka(Kodi: 70000104) prej orës 10:00 deri  15:00

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me ato të rejat, ndërrimi i përçueseve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës aty ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave sipas nevojës.

2.

Nga Stabilimenti 10kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shala (Kodi: 70000101) prej orës 10:00 deri  14:00.

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaçica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave Bajgorë, TS- Shkolla pastrimi i trasesë.

Prizren

1.

Nga NS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hasi II (Kodi: 30034003) prej orës 09:00 deri  16:00

Vendet: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Denji (Kodi: 82081007) prej orës 10:00 deri  15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Aktivizimi i segmentit të ri të LP Dejni – Polluzhë.

2.

Nga NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bistazhini (kodi: 81000005)  nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë),

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kaçaniku i Vjetër (Kodi: 40043007) prej orës 10:00 deri  11:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Carraleva (Kodi: 41046004) prej orës 13:00 deri  14:00

Vendet: Një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishtë, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshticë, Dugë dhe Karaçicë.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga  NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet LP 35kV – H05:

NS 35/10kV Kaçaniku  (kodi 400430) pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV nga ora 10:00 deri 14:00.

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Agim Bajraku, Dushkaja, Emin Duraku, Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Ismajl Qemajli, Ismajl Raka, Skendërbeu dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë) si dhe një pjesë e Kaçanikut, Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi, UÇK, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemali (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni dhe rruga Vëllezërit Çaka (një pjesë).

Fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë), vajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë, Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë) dhe Stagovë dhe Çardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

TR 1 dhe TR 2   pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  dhe 35kV  – Bivolaku prej 00:10  deri ne ora 00:20.

Vendet: Shkabaj, Mazgit – një pjesë, Obiliq-një pjesë, Reforma, Al Petrol, Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (nje pjese), Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe  Graca, Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë), Prilluzhë, Bërrnicë, NSH Monting, Noti, Raskova, Bakshia, Mulliri Prugovc, Berishët, Arena restor, Plashnik Prugovc, Vehbi Pllana privat, RTK Bakshi, Breznica, Kozarica, Barileva, Hamidi Iber-Lepenci Bivolaku.

Arsyeja: Kthimi i furnizimit të Nënstacioneve 35[kV] Mazgit nga Kosova A.

Artikuj të ngjashëm