E shtunë, 24 Shtator, 2022
spot_img

Punime në rrjet, KEDS-s tregon ku do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nesër

- Advertisment -spot_img

Kompania për shpërndarjen e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se nesër për shkak të punimeve në sistemin energjetik do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Sipas njoftimit nga KEDS, ky do të jetë orari dhe rajonet në të cilat do të ketë intervenime gjatë ditës së nesërme:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kv Cermjani (kodi: 80080012) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm dhe pastrimi në degëzimin Vraniq.

2.

TS 35/10 kV Malisheve do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kijeva (kodi: 82082007) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve ndërrimi i izolatorëve në Llazic-Balincë.

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Istogu  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rakoshi (kodi: 54000006) prej orës 11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogërll dhe  Cerkolez.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera, pastrim traseje ndërrimi i izolatorëve.

2.

TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rugova (kodi: 50051006) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotovë, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishtë 1, Drelaj 2 dhe Bregu Kuqishtë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera, pastrim traseje dhe ndërrimi i izolatorëve.

3.

Në NS 110/35/ 10kV Peja 1 do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV Stabiliment në Bllagaj me dt.06.10.2021 (e mërkure) nga ora 09:00 deri 16:00  qe mbesin pa tension:

NS 10/0.4kV BOOST BERRIESSH.P.K  Besnik Dugagjin Lila  (Kodi: 50000009011)

NS 10/0.4kV Bllagajë e rejal (Kodi: 50000009016)

NS 10/0.4kV Qunguri  (Kodi: 50000009017)

NS 10/0.4kV Elsa  (Kodi: 50000009018)

NS 10/0.4kV Daci (Kodi: 50000009019)

NS 10/0.4kV Naklla ll  (Kodi: 50000009020)

NS 10/0.4kV Naklla lll   (Kodi: 50000009021)

NS 10/0.4kV Naklla K (Kodi: 50000009022)

NS 10/0.4kV Nabergjanë Dreshajt (Kodi: 50000009023)

NS 10/0.4kV Nabergjanë Berbatë (Kodi: 50000009024)

NS 10/0.4kV Nabergjanë Vorret (Kodi: 50000009025)

NS 10/0.4kV Nabergjanë Ullukt (Kodi: 50000009026)

NS 10/0.4kV Nabergjanë Kuqtë (Kodi: 50000009027)

NS 10/0.4kV Nabergjanë Husajt (Kodi: 50000009028)

NS 10/0.4kV Lluga të Drinit (Kodi: 50000009029)

NS 10/0.4kV Llabjan l (Kodi: 50000009030)

NS 10/0.4kV Llabjan ll (Kodi: 50000009031)

NS 10/0.4kV Bllagaj Smakaj (Kodi: 50000009032)

NS 10/0.4kV Nabergjanë Mekaj (Kodi: 50000009033)

NS 10/0.4kV Lagjja Kastrati, Nikqi  dhe Berbati (Kodi: 50000009034)

NS 10/0.4kV AGRO CENTER Bllagajë (Kodi: 50000009035)

Vendet: Nabergjan, Labjan dhe Lluga.

Arsyeja:  Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Prizren

1.

NS  35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hasi II (kodi: 30034003) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Lubizhdë, Bregdrin, Luki, Romaj, Kuzhnin, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

2.

NS  35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresana  (kodi: 30036007) prej orës 09:00-09:15  dhe nga ora 13:45-14:00

Vendet: fshatrat: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, Afariste : N.P.T “Mulliri”  Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk dhe Restoran Opoja.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

NS  35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Nevzat Nuhiu    (kod: 30036007009)  prej orës 09:00 deri në orën 14:00

TS 10/0.4 kV TS Melit Durak Muja (kod: 30036007020)  prej orës 09:00 deri në orën 14:00

Vendet: TS Nevzat Nuhiu, TS Melit Durak Muja.

Arsyeja: Pastrimi i rrjetit nga vegjitacioni.

Mitrovicë

1.

NS 35/10 kV Shupkovci   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Betonjerka (kodi: 70000104) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja: Ndërrimi i bazave të trafostacionit Nr. 12, rregullimi kabllos 10 kV dhe pastrimi i trasesë.

2.

TS 110/10(20) kV Vushtria 2  do të ndërprehet:

Nga Dalja 10kV Maxhunaj prej orës 10:00  deri në ora 14:00 mbesin pa tension:

NS 10/0.4kV Ll. Dumnicë-3 (Ahmetaj) (Kodi: 73000011036)

NS 10/0.4kV       Zagori                         (Kodi: 73000011035)

NS 10/0.4kV  Ll. Dumnicë-1(Rrustolëlt ) (Kodi: 73000011037)

NS 10/0.4kV  Ll. Dumnicë-2 (Balovitë)    (Kodi: 73000011038)

NS 10/0.4kV  Dumnicë e Epërme (Shkolla) (Kodi: 73000011039)

NS 10/0.4kV  Dumnicë e Epërme  (Kodi: 73000011040)

Vendet: Dumnica dhe një pjesë e fshatit Zagori.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave thyera me ato të rejat, ndërrimi i përçueseve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës dhe ndërrimi i konzollave sipas nevojës.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Kllokot  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tërpeza (kodi: 61065012) prej orës 12:00  deri në ora 13:30

Vendet: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe TS Privat 1.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës rrymor në TS Tërpezë.

2.

TS 35/10 kV Gjilani III  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Përlepnica  (kodi: 60062002) prej orës 10:00  deri në ora 12:00

Vendet: Prelepnica  Progres, Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafja e Bunarit, Evropa, Sera, T.S. Privat fshati Kmetovac  Kabi, Planeti,  TS Repetitor – Maja e Gjelbër,   Prelepnica, Kosaqi, Silova dhe Muhaxheri.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Fushë- Kosovë  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bardhi I Madh (kodi: 15018018) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës rrymor në TS Tërpezë.

Artikuj të ngjashëm