E martë, 30 Nëntor, 2021
spot_img

Një pjesë e Prishtinës mbetet pa energji elektrike

- Advertisment -spot_img

KEDS njofton se një pjesë e lagjes ”Parku i Qytetit” dhe një numër i konsumatorëve të lagjes së ”Muhaxherëve” janë aktualisht pa energji si pasojë e një avarie të shfaqur në kabllon nëntokësore që i furnizon ata.

Ekipet janë në terren, duke përcjell komplet linjën me pajisje dhe automjetin matës për detektimin e avarisë dhe sapo të lokalizohet, menjëherë do të fillojë rregullimi i saj. KEDS do ju mbajë të informuar nga terreni!

thuhet në njoftimin e KEDS-it.

Lexo edhe: Arrestohet reperi Fero

Artikuj të ngjashëm