E martë, 29 Nëntor, 2022
spot_img

Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

- Advertisment -spot_img

KEDS ka bërë publik planin e punimeve në rrjet për nesër.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

17.09.2021
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

NgaTS 110/10kV Prishtina 7do të ndërprehet:

Dalja 10 kVMarigona Hill(kodi:19000014) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Marigona Hill lagja.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

NgaTS 110/10kV Prishtina 7do të ndërprehet:

Dalja 10 kVVivaFresh(kodi:19000028) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet:VivaFresh, Hotel Gorenja, AlPetroll, Koral, fusha Sheki, Skender Mramori, Proten dhe OndeksMont.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

NgaTS 110/10kV Prishtina 7do të ndërprehet:

Dalja 10 kVMati 2 (kodi:19000026) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 5, VG Constuksion, rrugë: Muharrem Fejza, Skender Çeku, Imer Elshani, Enver Maloku dhe Banesat e PozheguBrathers.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

NgaTS 110/10kV Prishtina 7do të ndërprehet:

Dalja 10 kVMAP – Qendra e Paraburgimit (kodi:19000017) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: .Qendra e paraburgimit

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

NgaTS 110/10kV Prishtina 7do të ndërprehet:

Dalja 10 kVPallati i Drejtësisë (kodi: 19000024) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Pallati i Drejtësisë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

6.

NgaNS 35/(20)10 kV Koliq, do të ndërprehet:

LP 10kV Grashtice-Radashevc(kodi:14016001 ) prej orës 10:30-11:00 dhe nga ora 15:15-15:45

Vendet:Grashticë, Radashecdhe Bllagaj.

Arsyeja: Ndërprerje e domosdoshme për shkak të sigurisë në punë.

7.

Nga NS 35/(20)10 kV Koliq, do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS:Ajetovitë -(Kodi:14016001071)– prej orës 10:30 deri 15:45

NS 10/0.4kV TS:Radashec-(Kodi:14016001072)– prej orës 10:30 deri 15:45

Vendet: Ajetovitë dhe Radasheci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive në LP 10 kVGrashticë-Rradashec, degëzimi perRadashec.

Pejë

NgaTS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Fusha e Pejës (kodi:50000009) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bajraktarët, Kulla e Ministrit, Treboviq, Qunguri, Elsa, Nabergjan, Lluga, LLabjan dhe Bllagaj. Arsyeja: Montimi indarësitlinjortë tensionit të mesëm, degëzimi përNabërgjan dhe pastrim traseje.

Prizren

NgaTS 110/35/10k(20)kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Budakova(kodi:32000008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet:Pishina Solid, Reçani I, Reçani II, Dragaqine I, Çadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtura të tensionit të mesëm dhe përforcimiipërçuesve.

2.

NgaTS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Levisha(kodi:31000012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet:Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

NgaTS 110/35/10k(20)kV Lipjani do të ndërprehet:

LP 10kV Kraishta(kodi:41000002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet:Rufcii Ri,Rufcii Vjetër,Hallaqi i Vogël,Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh,Zllakuqan,Kraishtë,Bujan, Bregu i Zi,Godanci i Epërm,Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

NgaNS 35/10 kV Kaçanikudo tëndërprehet:

Dalja 10 kVFshatratVoskopojë(kodi:40043001) prejorës09:00derinëora12:00

Vendet:Voskopoja,Trupaj,Trimor,Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, TushajSoponica,Malsi (Malzez),Vatë,Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja:Pastrimittëlinjaveshpërndarësengavegjetacioni.

NgaNS 35/10 kV Kaçanikudo tëndërprehet:

Dalja 10 kVKaçanikuiVjetër(kodi:40043007) prejorës13:00derinëora16:00

Vendet:Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja:Pastrimittëlinjaveshpërndarësengavegjetacioni.

17.092021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV si vijon nga ora 09:00 deri në orën 21:00 kohe pas kohe sipas nevojës:

NS 10/04kV “SIZMIR sh.p.k”Kushtrim Shala (Kodi: 19000026230)

NS 10/04kV – SadatPllashniku”B&SGroup”shpk” (Kodi: 19000026252)

NS 10/04kV J.Morina,H.kadriu-Princesha Group (Kodi: 19000026176)

NS 10/04kV Lagjja e Spitalit 5 (Kodi: 19000026102)

NS 10/04kV Naim Guri (Kodi: 19000026201)

NS 10/04kV Art Construction-FatonSinani (Kodi: 19000026215)

NS 10/04kV FatonSinani “ART CONSTRUCTION” LLC (OB “04”-Llam (Kodi: 19000026253)

NS 10/04kV privat Valon Vataj”KAWA GROUP”SH.P.K, (Kodi: 19000026243)

NS 10/04kV Arben Jetullahu”ARSEKO”Sh.P.K (Kodi: 19000038257)

NS 10/04kV Lagja e Spitalit 4/2 (Kodi: 19000038013)

Vendet: Matiçan, Lagjja e Spitalit 4/2 edhe objektet e banimit tëkëtyretrafostacioneve.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të larcekura, në tënjëjtën kohë do të bëhet ndërrimi I kthinave, me përjashtim të TS 10/0.4kV Sizmirshpk me TS Kod 19000026230 që do të ndërrohen kthinat pasi nuk janëkompatibilepër nivelin e tensionit 20kV.

18.09.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga NS110/10 kV Therandado të ndërprehet:

LP 10kV Theranda (kod: 32000016) nga ora 11:00-11:30 deri nga ora 15:00-15:30

Vendet: rr. Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, IsmailQemali, Lidhja Prizrenit, VinstonQerqili, Kenan Halimi, Garibaldi, Mulla Nura dhe ETC.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS110/10 kV Therandado të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TSTherandëQerqili (rr.Sopisë) 1-(Kodi:32000016001)– prej orës 11:00 deri 15:30

Vendet: Sopisë 1.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit 0.4 kV dhe vendosja e trafos sipas pëlqimit elektro-energjetik.

18.09.2021

Punimengapalët e treta

Gjilan

1.

NS 110/110 kVBerivojca do të ndërprehet:

LP 10kV /0.4 (kod: 62000005025)drejtimi iStrezovcit nga ora 08:00 deri nga ora 12:30

Vendet: Rruga te Shkolla fillore

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 04 kV sipas zgjidhjes teknike.

19.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NgaNS 220/35/10 kV Drenasdo tëndërprehet:

Dalja 10 kVDrenasi 3 (kodi:16100003 ) prejorës 09:00derinëora14:00

Vendet: Drenas (një pjesë) dhe Qendra Zejtare Lokalet.

Arsyeja:NdërrimiitransofrmatoritQikatovëteBalecëtdheenergjizimiikabllove.

19.09.2021

Punimengapalët e treta

Gjilan

1.

Nga NS110/35/10 kV Vitido tëndërprehet:

LP 10kV Binça (kod:61067008)ngaora12:00 deringaora16:00

Vendet:fshatrat:Mogillë,Kabashë,Rafshinë,Bozovik,Shoshar,DebelldejëdheBinçë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10 kV sipas zgjidhjes teknike në fshatin Kabash.

Artikuj të ngjashëm