E premte, 20 Maj, 2022
spot_img

Kosova nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me një institucion të rëndësishëm në Iowa

- Advertisment -spot_img

Ministri i Bujqësisë Faton Peci po qëndron në një vizitë zyrtare në SHBA.

Peci thotë se sot janë hedhur hapat e parë drejtë një bashkëpunimi Kosovë-SHBA në sektorin e bujqësisë.

Në kuadër të vizitës sime në Iowa, kam nderin dhe kënaqësinë që përmes Memorandumit të Bashkëpunimit që nënshkruam sot së bashku me Ann Marie VanderZanden, përfaqësuesen e Programeve Akademike në Universitetin e Shtetëror të Iowas, hodhëm hapin e parë drejtë një bashkëpunimi të mirëfilltë me qëllim avancimin e sektorit të bujqësisë

ka shkruar Peci

Artikuj të ngjashëm