E diel, 25 Shtator, 2022
spot_img

KEDS njofton se në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

- Advertisment -spot_img

KEDS njofton se në cilat vende nuk do të ketë energji elektrike si pasojë e punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit.

Prishtinë

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lagja e Spitalit 4/1 (kodi: 19000038) prej orës 10:00  deri në ora 11:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha dhe Chelsea Point.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Soliterat (kodi: 19000036) prej orës 11:00  deri në ora 12:00

Vendet: Soliterët D6 dhe D9, Mentor Bytyqi – Prishtin a e Re.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Matiqani (kodi: 19000041) prej orës 12:00  deri në ora 13:00

Vendet: TS  Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hajvalia (kodi: 19000040) prej orës 13:00  deri në ora 14:00

Vendet: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2 dhe Mili Hajvali.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e kasetave (kodi: 19000039) prej orës 14:00  deri në ora 15:00

Vendet: Fabrika e Kasetave, Hajvali Vorret dhe Busia Petroll.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujevë do të ndërprehet:

LP 10kV Batllava (kodi: 14015001) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Revizion i daljes.

Gjakovë

Nga TS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

LP 10kV Cermjani (kodi: 80080012) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

Nga TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

LP 10kV Slivova (kodi: 60024003) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Boston, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Nga TS 110/10kV Gjilani V do të ndërprehet:

LP 10kV Bresalci (kodi: 63000010) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Boston, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave dhe shtrëngimi i përçuesve.

Ferizaj

Nga TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

LP 10kV Janjeva (kodi: 10014011) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Janjevë, Shashkovc, Akllap, Tërbuvci Gushtericë e Epërme Shushicë.

 Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneve, lëshuesve katodik, pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

LP 10kV Gaçka (kodi: 40042002) prej orës 09:00  deri në ora 16:00

Ndërprerja do të realizohet ne stabiliment  dhe pa tension do të mbesin këto trafostacione:

TS 10/04kV me kod: 40042002035

TS 10/04kV me kod: 40042002034

TS 10/04kV me kod: 40042002033

TS 10/04kV me kod: 40042002032

TS 10/04kV me kod: 40042002031

TS 10/04kV me kod: 40042002260

TS 10/04kV me kod: 40042002029

TS 10/04kV me kod: 40042002025

TS 10/04kV me kod: 40042002030

TS 10/04kV me kod: 40042002028

Vendet: Greme, Gaçkë, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

Mitrovicë

Nga TS 110/10k(20)kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Turiqevci (kodi: 74000006) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Llausha, Rakinica, Kopiliq i epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve dhe kontrollimi i trafostacioneve.

Pejë

Nga TS 110/10k(20)kV Deqan do të ndërprehet:

LP 10kV Lumbardhi (kodi: 53000005) prej orës 11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Ratishë, Maznik dhe Dashinoc.

 Arsyeja: Pastrim traseje, shtrëngim i përçuesve 10 kV, degëzimi Ratishë, Dashinoc dhe Maznik.

Nga TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jagoda (Kodi: 52000105)  prej orës 09:00  deri ne ora 13:00

Vendet: Budisalc, Stupë, Rudicë-  pjesërisht dhe Tërsteniku.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe ndërrim I izolatorëve – pastrimi i trasesë në fshatinë Stupë.

Prizren

Nga TS 35/10k(20)kV Zhuri do të ndërprehet:

LP 10kV Lumbardhi (kodi: 30035006) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Poslishti, Grazhdanik, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të  dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

Nga TS 35/10kV Piranë do të ndërprehet:

LP 10kV Grupi i Biznesit(kodi: 30034009) prej orës 11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Grupi i Biznesit.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

16.092021

Punime në projekte investive

Prishtinë

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV  si vijon nga ora 09:00 deri në orën 21:00 kohe pas kohe sipas nevojës:

NS 10/04kV Varrezat e Hebrenjëve 1      (Kodi: 11000013056)

NS 10/04kV Varrezat e Hebrenjëve  2     (Kodi: 11000013132)

NS 10/04kV Rezervoari 2              (Kodi: 11000013088)

NS 10/04kV Ismet Krasniqi          (Kodi: 11000014222)

NS 10/04kV “Arking”sh.p.k-Agim Raifi   (Kodi: 11000014223)

NS 10/04kV Rezervuari 5(shkolla Amerikane)     (Kodi: 11000013128)

NS 10/04kV “Arkos” shpk-Visar Tahiri    (Kodi: 11000013202)

NS 10/04kV – Besart Baruti”BARUTI GROUP”SH.P.K        (Kodi: 11000013203)

NS 10/04kV Lulzim Rizah Zhdrella N.P.SH.”TERMOPAN (Kodi: 11000013204)

NS 10/04kV Rezervoari 3              (Kodi: 11000013057)

NS 10/04kV N.N.P.”Universal”Faik Hasani”        (Kodi: 11000013200)

NS 10/04kV TS Shtylla ( Pireva)  (Kodi: 11000013059)

 NS 10/04kV Rezervoari 4             (Kodi: 19000041202)

NS 10/04kV New TR

NS 10/04kV Matiçani 1              (Kodi:  19000041004)

NS 10/04kV Shemsi Llapashtica              (Kodi:  19000041010)

NS 10/04kV Molika                                  (Kodi:   19000041009)

NS 10/04kV Matiçani 4                           (Kodi:   19000041007)

NS 10/04kV Matiçani 3                          (Kodi:   19000041006)

NS 10/04kV Matiçani 2                           (Kodi:   19000041005)

NS 10/04kV New TR

Vendet: Matiçan.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV si vijon nga ora 08:00 deri ne orën 20:00 kohe pas kohe sipas nevojës:

NS 10/04kV         (Kodi:11000023225)

NS 10/04kV         (Kodi:11000023XXX)

NS 10/04kVNS 35/10kV Besart Mikullovci “MAB” shpk (Kodi:11000023246)

NS 10/04kVNTSH “Naki Trade”  (Kodi:11000023213)

3.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV  si vijon nga ora 09:00 deri në orën 21:00 kohe pas kohe sipas nevojës:

NS 10/04kV “Premtimi”-Petrit Gashi(Capat 2)   (Kodi: 19000026181)

NS 10/04kV Basri Januzi”M&B COMPANY”SH.P.K            (Kodi: 19000026232)

NS 10/04kV  NN “Vëllezërit Asllanaj” Qazim Asllanaj     (Kodi: 19000026231)

NS 10/04kV Qazim Asllanaj “Vëllezërit Asllani”sh.p.k- Lamela   (Kodi: 19000026255)

NS 10/04kV N.N.P.”Guri” (Burim Marmullaku)  (Kodi: 19000038018)

NS 10/04kV Qazim Asllanaj         (Kodi: ……………..)

NS 10/04kV Shkolla         (Kodi: 19000038019)

NS 10/04kV Arif Durmishi N.P.SH.”A4″SH.P.K,   (Kodi: 19000038183)

NS 10/04kV VG Construction-Korab Gashi            (Kodi: 19000038032)

NS 10/04kV Qazim Asllanaj “VLLEZËRIT ASLLANI”             (Kodi: 19000038032)

NS 10/04kV  Lagjja e Spitalit 4/1                (Kodi: 19000038012).    

Vendet: Matiçan.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura. Në të njëjtën kohe do të bëhet ndërrimi i kthinave në TS Premtimi Petrit Gashi Capat 2 me kod 19000026181 dhe TS Shkolla me Kod 19000038019.

 17.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

Nga TS 110/10k(20)kV Istog do të ndërprehet:

LP 10kV Rakosh (kodi: 54000006prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i Thatë, Vëriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll dhe Cerkolez.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera në Kërninë, pastrim traseje  dhe ndërrimi i izolatorëve.

Prishtinë

Nga TS 110/35/10k(20)kV Palaj do të ndërprehet:

LP 10kV Palaj kodi: 18024001 prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi,  Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovc, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Instalimi i transformatorit të ri.

2.

Nga TS 110/35/10k(20)kV Palaj do të ndërprehet:

LP 10kV Obiliqi Hashant kodi: 18024002 prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Qyteti i Obiliqit (një pjesë), Mazgit i Epërm dhe i Ulët, rr. Magjistrale Prishtinë-e Mitrovicë, Subotiqi dhe Kijaci

Arsyeja: Instalimi i transformatorit të ri.

Nga TS 110/35/10k(20)kV Palaj do të ndërprehet:

LP 10kV Prelluzha kodi: 18024003 prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Fidanishtë, Fidanishtë Kastriot, Hashanët, Elektro monti, Palaj, Stanovci i Ulët, Prilluzhë, Lumi i Madh, Gllavotin, Bivolak, Zhilivodë, Strovc dhe Bequk.

Arsyeja: Instalimi i transformatorit të ri.

Nga TS 110/10k(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet  prej orës 09:00  deri në ora 13:00

TS 10/04kV kodi: 19000025073

LP 10/04kV kodi: 19000025171

LP 10/04kV kodi: 19000025170

LP 10/04kV kodi: 19000025017

LP 10/04kV kodi: 19000025154

LP 10/04kV kodi: 19000025027

LP 10/04kV kodi: 19000025169

LP 10/04kV kodi: 19000025174

LP 10/04kV kodi: 19000025268

LP 10/04kV kodi: 19000038177

LP 10/04kV kodi: 19000038246

LP 10/04kV kodi: 19000038180

LP 10/04kV kodi: 19000038172

LP 10/04kV kodi: 19000038178

LP 10/04kV kodi: 19000038166

LP 10/04kV kodi: 19000038267

LP 10/04kV kodi: 19000038022

LP 10/04kV kodi: 19000038025

LP 10/04kV kodi: 19000038016

 Vendet: Një pjesë e rr. Muharrem Fejza, kryesisht afër Vivës në rrugën B, Lot Vaku, Prekazi, Errnest Koliqi si dhe banesat mbi Vivë në Rrugën B.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të vjetra.

17.092021

Punime në projekte investive

Prishtinë

Lexo edhe: Gjini: Gjakova tani ka një QKMF moderne që i plotëson nevojat e pacientëve

NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Ferizaj

Nga NS 35/10 kV Ferizaj I do  të ndërprehet:

Dalja 10kV Emin Duraku  nga ora 09:00 – 12:00

Pa furnizim me energji elektrike do të mbesin nënstacionet:

NS 10/0.4kV Moda me (Kodi: 40040002002)

NS 10/0.4kV  Banka me (Kodi: 40040001003)

NS 10/0.4kV Fatmir Rashani me (Kodi: 40040001190)

NS 10/0.4kV  Vehbi Salihu me cod: 40040001174)

Vendet: Një pjesë e rr. Tahir Sinani, një pjesë e rr. Dëshmorët e Kombit.

Nga NS 35/10 kV Ferizaj I do  të ndërprehet nga

Dalja 10kV Banka  nga ora 09:00 – 12:00

Pa furnizim me energji elektrike do të mbesin nënstacionet:

NS 10/0.4kV  1 Maji me (Kodi: 40040001001)

NS 10/0.4kV  Halil Haxhidema (Kodi: 40040001195)

NS 10/0.4kV Përball Spitalit (Kodi: 40040001197)

NS 10/0.4kV TMK me (Kodi: 40040001196)

NS 10/0.4kV Sadri Novosella me(Kodi: 40040001025)

NS 10/0.4kV  Rinori  (Kodi: 40040001203)

NS 10/0.4kV  Ejup Ferati (Kodi: 40040001194)

Vendet:

Arsyeja: Energjizimi i kabllove 10(20) kV sipas projektit investiv te daljeve Banka 1 dhe Banka 2 në kthinën J12 ne NS “Ferizaj 2”.

17.09.2021

Punime  nga palët e treta

Prishtinë

NS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

LP  10kV Lesna (kod: 10010006) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Rruga Dervish Hima (një pjesë e lagjes Kalabria – banesat e Arabëve)

Arsyeja: Vazhdimi (mufi) i kabllos 10(20) kV sipas pëlqimit elektro-energjetik.

NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Podujeva 4 (kod: 14000004) nga ora 10:00 deri 14:30

Vendet: rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit, afër Hotel Besiana.

Arsyeja: Punimi i 6 lidhëseve për të krijuar sistemin hyrje – dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

/Observeri/

Artikuj të ngjashëm